AlzaBoxy Q1 PET

TrueCam A5 držiak 3M

Zobraziť katalóg
TrueCam A5 držiak 3M
4,7 37 hodnotení
Držiak na kameru – na trvalé pripevnenie autokamery na sklo
Kód:  CH550a5 Produktové číslo:  TrueCam A5 Držák 3M Stránky výrobcu

TrueCam A5 držiak 3M

Držiak vybavený pokročilou technológiou 3M na trvalé pripevnenie kamery TrueCam A5 na sklo vozidla. Ak kameru nepoužívate vo viacerýchautách a chcete mať istotu permanentného prichytenia, potom je toto riešenie práve pre vás. Toto príslušenstvo je zhodné s držiakom v základnom balení. Tu si ho môžete kúpiť samostatne a pripraviť si tak dve alebo viac áut na skalopevné prichytenie.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
TrueCam A5

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Cena je špatně že? Protože na origo stránkách stojí 190. Já prostě nevěřím, že by jste tady měli takovou cenu... To musí prostě být chyba... ????

Dobry den, da sa pouzit aj ako drziak pre A6? Dakujem za odpoved

Dobrý den, je tento držák použitelný i pro A4?

Je tento držák totožný pro kameru TrueCam A7s?

Dobrý deň, Môžete mi pozrieť objednávku na tento tovar? 172456425. Hneď ako som ju objednal aj som ju zaplatil a potom mi prišlo ze je stornovana. Dostupnosť píšete po 3.1.2018 môžte mi tu objednávku znova vrátiť? Skúšal som to objednať ešte raz ale zase mi to stornovalo.

Diskusia a poradňa k TrueCam A5 držiak 3M
Príslušenstvo pre TrueCam A5 držiak 3M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam A5 držák 3M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam A5 Halter 3M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam A5 Halter 3M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam A5 tartó 3M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií