Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

V-NET Senzor

Zobraziť katalóg
V-NET Senzor
4,6 9 hodnotení
Náhradný diel – senzor V-net pre AL-7000
Kód:  VNETACC01 Produktové číslo:  8594065110160

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

V-NET Senzor

Nový náhradný senzor, ktorý je výrobcom Sentech skalibrovaný, je určený iba pre alkoholtester AL 7000. Ten vďaka svojej revolučnej konštrukcii umožňuje praktickú výmenu senzora svojpomocne. Stačí len otvoriť zadný kryt a jednoducho vybrať senzor a bez čakania nahradiť ho novým. Nie je potrebné žiadne náradie.

Potrebujete skalibrovať alkohol tester?

Do 1 roka od zakúpenia vykonávame kalibráciu zadarmo. V takom prípade je nutné doložiť doklad o kúpe, platíte iba poštovné. Odporúčaný interval pre kalibráciu činí 6-12 mesiacov podľa frekvencie využitia. Termín kalibrácie sa počíta odo dňa zakúpenia alebo od termínu poslednej kalibrácie, ktorý je vyznačený na informačnej samolepke nalepené na alkoholtesteru.

Alkohol tester na kalibráciu je nutné odoslať na adresu V-NET s.r.o., Šumice 139, 687 31 Šumice, Česká republika. K alkohol testeru priložte text s objednávkou kalibrácie a nezabudnite uviesť vašu adresu a telefónne číslo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa dá niekde skalibrovať náhradný diel do alkoholtesteru V-net VNEAL7000SENZ. Má životnosť asi 300 fúkaní a potom si pýta kalibráciu. Vždy kupujeme nový. Tak by som chcela vedieť či nie je lacnejšia kalibrácia a kde je možné ju vykonať. Veľmi pekne ďakujem

Diskusia a poradňa k V-NET Senzor
Príslušenstvo pre V-NET Senzor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si V-NET Senzor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: V-NET érzékelő.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií