Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

VeGA EZ ZW05-15

Zobraziť katalóg
VeGA EZ ZW05-15
Navijak s hadicou s automatickým navijakom, 15+1,5 m, 1/2", automatické riadkové navíjanie hadice na prístroj, montáž na stenu pomocou montážnej konzoly, postrekovacia pištoľ nie je súčasťou balenia
Kód:  VGA116a Rozšírená záruka +24 mesiacov Produktové číslo:  21EZZW05-15 Stránky výrobcu

VeGA EZ ZW05-15

Nutnosť zalievať váš zeleninový alebo okrasný záhon už nemusí byť ťažkou prácou. S automatickým navijakom VeGA EZ ZW05-30 už nebudete musieť rozmýšľať, kam umiestniť neforemnú hadicu, tá bude úhľadne zmotaná na svojom mieste. Vy tak budete mať možnosť vychutnávať si zaslúžený odpočinok v zaliatej záhrade.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatický navíjací systém
  • Otočný kĺb o 180 stupňov
  • Navíjanie bez zamotania
  • Jednoduchá inštalácia na stenu
  • Dĺžka hadice: 15 metrov
  • Priemer hadice: pol palca

Záhradný pomocník

Záhradný navijak disponuje hadicou s hrúbkou pol palca a dĺžkou pätnástich metrov. Tá je v prípade potreby automaticky navíjaná späť do prístroja, bez jej nežiaduceho zamotania. Navíjanie je možné kedykoľvek zastaviť. Na hadicu môžete dokúpiť postrekovú pištoľ. Tá však nie je súčasťou balenia. Záhradný navijak má aj jeden a pol metra dlhú hadicu, ktorá je určená na prepojenie so zdrojom vody. Mechanizmus sa inštaluje na stenu veľmi ľahko pomocou konzoly a niekoľkých skrutiek. Konzola je vybavená kĺbom, ktorý umožňuje otáčanie navijaka v rozsahu 180 stupňov.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, muzete mi prosim upresnit rozmery automatickeho navijaku vega ez zw05-15. Prostor na montaz mam totiz omezeny. Dekuji.

Diskusia a poradňa k VeGA EZ ZW05-15
Príslušenstvo pre VeGA EZ ZW05-15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VeGA EZ ZW05-15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vega EZ ZW05-15.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií