AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Vianočné prípravy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky



Ak vás zaujímajú vianočné inšpirácie na darčeky, výzdobu záhrady či interiéru, alebo na balenie darčekov, ste na správnom mieste. Poradíme vám, čím navodiť správnu vianočnú atmosféru a užiť si chvíle lásky a pohody.

Pokračovať

Všetko o Vianociach: pôvod, zvyky, sviatky, obľúbené farby, vianočné jedlo a ďalšie

Vianoce patria od prvopočiatku medzi kresťanské sviatky, avšak v dnešnej dobe sa chápu predovšetkým ako sviatky pokoja, rodiny a lásky a oslavujú ich aj ľudia bez náboženského vyznania. Čo by ste o nich rozhodne mali vedieť?

  • Pôvod: Vianoce predstavujú kresťanské sviatky narodenia Ježiša Krista a hlavný sviatok, teda Narodenia Pána, pripadá na 25. decembra. Predchádza mu adventné obdobie a nasleduje obdobie trvajúce do 6. januára (Zjavenie Pána).
  • Vianoce dnes: Vianoce sa na Slovensku oslavujú 24. decembra na Štedrý večer, kedy celá rodina zasadá pri slávnostnom stole. Po večeri sa rozdávajú darčeky, ktoré pod vianočný stromček priniesol Ježiško.
  • Vianočné sviatky: Obdobie sviatkov začína 25. decembra na Boží hod, čiže 1. sviatok vianočný, a potom nasleduje 26. december ako 2. sviatok vianočný (pre cirkev sviatok sv. Štefana, prvého mučeníka).
  • Zvyky: Medzi vianočné zvyky patrí predovšetkým spievanie kolied, zdobenie vianočného stromčeka, pečenie koláčov, rozdávanie vianočných darčekov, vešanie čižmičiek, ale aj veštenie pomocou rozkrojených jabĺk či orechov.
  • Vianočný stôl: Stôl je väčšinou ozdobený vianočným obrusom a je na ňom zapálená svieca. S jedlom sa potom čaká, až bude prítomná celá rodina. Pripravuje sa tiež tanier navyše, aby mohla rodina pohostiť nečakanú návštevu.
  • Štedrá večera:  Počas dňa sa drží pôst a neje sa mäso. Na poludnie sa podávajú krúpy a huby. Večera sa skladá z rybacej polievky a zemiakového šalátu s vyprážaným kaprom. Tiež sa pečie vianočka či štóla.
  • Dekorácie: Okrem vianočnej výzdoby v podobe osvetlenia a sviečok k Vianociam neodmysliteľne patrí aj plastické zobrazenie Ježišovho narodenia v podobe jasličiek, čiže betlehemu.
  • Obľúbené farby: Vianoce sú tiež spojené s určitými farebnými kombináciami. Najčastejšie sa výzdoba ladí do červenej, zelenej a zlatej farby. Nemenej časté sú potom tiež vianočné dekorácie v bielej alebo striebornej farbe.

Aká je farba Vianoc 2021? Jednoznačne biela. Ak budú váš interiér zdobiť biele ozdoby, vence s ľadovým nádychom a biele osvetlenie, budete úplne IN.

Advent – obdobie sviatkov začínajúce štyri týždne pred Vianocami

Advent – obdobie sviatkov trvajúce 4 týždne, je prípravou na Vianoce. Začína prvou nedeľou (medzi 27. novembrom a 3. decembrom) a končí 24. decembra. Každá z nedieľ nesie svoj názov – železná, bronzová, strieborná a zlatá. Súčasťou tohto obdobia je zapaľovanie štyroch sviečok na adventnom venci podľa počtu uplynulých adventných nedieľ.

Vianočné inšpirácie advent

Adventný veniec – dekorácia, ktorá vás naladí na príchod Vianoc.

i

Počas adventu prebiehajú dva veľké ľudové sviatky

V priebehu adventného obdobia sa konajú dva veľké ľudové sviatky.

  1. Na deň sv. Barbory sa vešia za okno pančucha, v ktorej deti ráno nájdu sladkosť. Dekoráciou sú kvety barborky odrezané na 4. decembra, ktoré by mali do Štedrého dňa rozkvitnúť.
  2. Na deň sv. Mikuláša obchádza domy Mikuláša s anjelmi a čertmi. Po pesničke či básničke nadelí Mikuláš deťom podľa zásluh sladkosti či darčeky, poprípade zemiaky alebo uhlie.

Aké sú naše vianočné inšpirácie? Vonkajšie aj vnútorné osvetlenie nesmie chýbať

Vianočné osvetlenie dotvára príjemnú a pohodovú atmosféru, ktorá vládne v tomto sviatočnom období. Ako vonkajšie, tak aj vnútorné vianočné LED osvetlenie v rôznych podobách rozhodne nesmie chýbať. Je jedno, či je 1. sviatok vianočný, alebo sviatok Troch kráľov, svetielka sa hodia vždy a všade. A aké sú naše vianočné inšpirácie?

Vianočné inšpirácie – vonkajšie osvetlenie dekorácií
Vonkajšie osvetlenie

Vianočné inšpirácie – vnútorné osvetlenie dekorácií
Vnútorné osvetlenie

Vianočné inšpirácie – reťaze
Svetelné reťaze

Vianočné inšpirácie – projektor
Svetelný projektor

Balenie darčekov patrí ku každým Vianociam tak, ako aj vianočný stromček. Na túto činnosť využijete baliaci papier v nespočetných rôznych spracovaniach a odtieňoch, vianočné škatuľky, želania a menovky.

3 veci, bez ktorých sa Vianoce rozhodne nezaobídu

Vianočná výzdoba je neodmysliteľnou súčasťou každých Vianoc. A ak vám chýbajú potrebné vianočné inšpirácie, preskúmajte ponuku a uvidíte, že vám výzdoba stromčeka napadne ihneď, ako uvidíte nespočetné množstvo ozdôb, žiaroviek a sviečok.

  1. Umelé vianočné stromčeky sú v dnešnej dobe už veľmi realistické. Kúpite ich v rôznych veľkostiach a aj v rôznych dizajnoch – so svetielkami, šiškami, či rovno s ozdobami. Súčasťou väčšinou býva aj stojan.
  2. Stojany na stromček sa hodia v prípade, že ste zástancom živých stromčekov a potrebujete ich do niečoho stabilne upevniť. Stojan možno zakúpiť v rôznych spracovaniach, od krásnych kovaných tvarov až po moderný dizajn.
  3. Vianočné ozdoby na stromček rozhodne nesmú chýbať, pretože práve vďaka nim sa stromček stáva nádhernou dominantou celého priestoru. Ide predovšetkým o gule, hviezdy, reťaze, žiarovky či sviečky. 

Vonné sviečky vás naladia na sviatočnú atmosféru, a zároveň slúžia ako vianočná dekorácia

Vonné sviečky dokážu z každého miesta vykúzliť príjemnú oázu pokoja a pohody – stačí len zvoliť správnu vôňu a dosiahnete dokonalú atmosféru. Potom už stačí len popremýšľať, či preferujete sviečku v skle či napríklad v tvare lode.

  • Vianočné sviečky dokážu navodiť atmosféru Vianoc, a to buď svojou vôňou, alebo tým, že patria na adventný veniec.
  • Aróma lampy vám nielenže byt prevoňajú, ale sú aj skvelou dekoráciou – stačí v nich len rozpustiť vosky s vianočnou vôňou.
  • Čajové sviečky využijete buď do aróma lámp, svietnikov a lampášov, alebo samostatne, a to kdekoľvek v interiéri.

i

Chýbajú vám inšpirácie na Vianoce? Darčekové balenia sviečok urobia radosť každému.

Vianočné inšpirácie – adventný kalendár

Dokonalým prekvapením potom môžu byť aj vonné sviečky v adventnom kalendári.

So začiatkom adventu nezabudnite na adventný kalendár

Adventné kalendáre sú obľúbené predovšetkým u detí. Majú typicky 24 okienok, ktoré sa priebežne otvárajú až do príchodu Vianoc. Zvyčajne sú v nich ukryté rôzne cukrovinky, ale nájdete aj adventné kalendáre s kozmetikou, hračkami alebo napríklad s alkoholom pre dospelých.

Vianočné inšpirácie – dary v podobe pochúťok a dobrého pitia nikdy nesklamú

Hľadáte zaujímavé vianočné inšpirácie? Darčeky v podobe cukroviniek či dobrého pitia sú vždy skvelou voľbou.

Cukrovinky a orechy nesmú počas sviatkov na stole chýbať, navyše potešia aj ako darček

Cukrovinky a orechy nesporne potešia každého. Kto by nemiloval excelentnú čokoládu, luxusné pralinky, neodolateľné cukríky či najrôznejšie druhy orechov, a to všetko navyše v nádherných darčekových baleniach?

Alkohol je nielen skvelým darčekom, ale aj spoločníkom pri sviatočných dňoch s rodinou

Alkohol patrí medzi veľmi obľúbený druh darčeka, a to nielen na Vianoce. Každý preferuje iný druh pitia, a tak vyberajte podľa preferencií obdarovaného. Vzhľadom na to, že alkohol navodzuje príjemnú atmosféru a stmeľuje, slúži tiež ako skvelý spoločník pri trávení sviatočných dní s celou rodinou.

  • Vína sú skvelým darčekom predovšetkým pre ženy. Bežné sú vína biele, ružové, červené aj dezertné a šumivé.
  • Destiláty predstavujú všetko od klasickej vodky cez sladké likéry až po prvotriedne koňaky, ktoré vždy potešia. 
  • Pivá ocenia skôr muži. Ak navyše darujete nejaké špeciálne či zahraničné pivo, skvelý darček je na svete.
  • Nealkoholické nápoje sú vhodné pre všetkých, ktorí neholdujú alkoholu. Patrí sem káva, čaj či limonády.
Vianočné inšpirácie – alkohol darčekové balenie

Limitované edície (obmedzené počty fliaš, ktoré sú niečím výnimočné) či darčekové balenia liehu spoločne s pochutinami či okrasnými pohármi sú perfektnými darčekmi pre všetkých milovníkov dobrého pitia.

Pečenie a varenie: Vianočné inšpirácie na cukrovinky

Vianočné pečenie a varenie si jednoducho musíte užiť. Okrem spotrebičov do kuchyne u nás nájdete aj cukrárske potreby. Pomôžu, ak vám chýbajú vianočné inšpirácie na cukrovinky, pretože s nimi príde nejedna inšpirácia aj sama. Ide najmä o formy, pekáče a plechy, zdobičky, vykrajovačky, mašľovačky či fľaše na šľahačku.

i

Vianočné stolovanie sa obvykle nesie v tradičných vianočných farbách. Na stole najčastejšie prevláda červená v kombinácii s tmavo zelenou, striebornou a zlatou farbou. Zaobstarajte si tento rok aj vianočný servírovací riad a urobte si Vianoce čo najkúzelnejšie.

Doprajte si pohodové zimné večery s vianočným čítaním

Vianočné čítanie ocení každý, kto má rád krásne vianočné príbehy plné nádeje a lásky. Či už si zvolíte klasické knihy, elektronický obsah, alebo audioknihy, vždy sa môžete tešiť na stovky stránok dobrodružstiev, ktoré vykúzlia vianočnú atmosféru. Okrem príbehov sa však môžete tešiť aj na množstvo zaujímavých receptov patriacich na vianočný stôl, v ponuke nám totiž nechýbajú moderné ani klasické vianočné kuchárky.

Máme pre vás tipy na vianočné darčeky pre celú rodinu

Stále si nie ste istí, čo by vašim najbližším urobilo radosť? Chýba vám vianočná inšpirácia? Darčeky pre rodičov, manžela/manželku, deti, starých rodičov, priateľov aj vašich miláčikov zaobstaráte behom chvíle – nechajte sa inšpirovať našimi tipy na vianočné darčeky.

Vianočné inšpirácie pre deti: zažeňte nudu tvorbou

Obdobie sviatkov plné pokoja a pohody nabáda k tomu tvoriť s deťmi niečo zaujímavé. Internet je plný vianočnej inšpirácie pre deti – medzi obľúbené patria predovšetkým snehuliaci či anjelici z vaty/vatových tampónov, snehové vločky vystrihnuté z papiera, papierové reťaze na stromček, vianočné priania, lodičky zo škrupín orechov či zdobenie perníkov.

Detské knihy môžu tiež skvele slúžiť ako vianočná inšpirácia pre deti. No povedzte sami, ktorá ratolesť by predsa nechcela počuť tie najkrajšie vianočné príbehy?

Na silvestra riadne oslávte koniec roka

Silvestrovská párty ku koncu roka nesmie chýbať. Vytvorte si tento rok nezabudnuteľnú atmosféru a stavte na najrôznejšie silvestrovské doplnky, ktoré z vašej párty urobia veľkolepú akciu.

i

Vianočné upratovanie tento rok  zvládnete so šikovnými pomocníkmi do domácnosti. Hodiť sa vám môže robotický vysávač s mopom, robotický vysávač na okná alebo šetrné čistiace prostriedky, ktoré prevoňajú vašu domácnosť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Tefal HB656838 Quickchef 3 v 1 Na sklade > 5 ks
Tyčový mixér – príkon 1000W, počet rýchlostí 20, sekanie, šľahanie a mixovanie, počet nožov 4, nadstavce vhodné do umývačky a turbo rýchlosť, materiál nohy nehrdzavejúca oceľ, intuitívne podsvietený volič rýchlostí, ochrana proti vystrieknutiu, ergonomická rukoväť s mäkčeným povrchom, sekáčik s nádobou na sekanie s objemom 0,5l, nádoba na mixovanie s objemom 0,8l, metlička na šľahanie, 15-ročná záruka opraviteľnosti
49,87 €

2.
Termopohár – 2× 90ml, borosilikátové sklo, dvojitá stena, teplotný rozsah -20 až 150 °C, ručne vyrobené a fúkané sklo, vhodné na horúce a studené nápoje, horný priemer 61mm číra farba - 3,60 €/ks
7,19 €

3.
ThermoPro TP01H Na sklade > 10 ks
Kuchynský teplomer – digitálny, určený na pečenie a na varenie, obsahuje teplotnú sondu s dĺžkou 13.462cm, výber jednotiek °C/°F a zámok, podsvietený displej,príchytka na zavesenie a magnet, poháňa ho 1× CR2032, minimálna teplota -50°C, maximálna teplota 300°C
12,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
6 300 položiek
Tefal HB656838 Quickchef 3 v 1 - Tyčový mixér Varianty
4,6 209×
Tefal HB656838 Quickchef 3 v 1
Tyčový mixér – príkon 1000W, počet rýchlostí 20, sekanie, šľahanie a mixovanie, počet nožov 4, nadstavce vhodné do umývačky a turbo rýchlosť, materiál nohy nehrdzavejúca oceľ, intuitívne podsvietený volič rýchlostí, ochrana proti vystrieknutiu, ergonomická rukoväť s mäkčeným povrchom, sekáčik s nádobou na sekanie s objemom 0,5l, nádoba na mixovanie s objemom 0,8l, metlička na šľahanie, 15-ročná záruka opraviteľnosti
49,87 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsc1708
Tefal HB65LD38 Quickchef Quartzite 8 v 1 - Tyčový mixér Varianty
4,6 209×
Tefal HB65LD38 Quickchef Quartzite 8 v 1
Tyčový mixér – príkon 1000W, počet rýchlostí 20, sekanie, šľahanie, krájanie a mixovanie, počet nožov 4, nadstavce vhodné do umývačky a turbo rýchlosť, materiál nohy nerezová oceľ, intuitívny podsvietený volič rýchlostí, ochrana proti vystrieknutiu, ergonomická rukoväť s mäkčeným povrchom, sekáčik s nádobou na sekanie, s objemom 0,5l, nádoba na mixovanie s objemom 0,8l, metla na šľahanie a kuchynský robot s nádobou s objemom 3l, 15 ročná záruka opraviteľnosti
Cenová bomba
79,90 € Ušetríte 23,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFRM341
4,7 14×
ETA 0028 90061 Gratus Max III
Kuchynský robot Eta Gratus – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, materiál misy plast, objem misy 5,5 l, 8 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, s automatickými receptami, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, mixér a mlynček na mäso, 3 strúhacie disky, hmotnosť 9,11 kg, rozmery 35,5 × 39 × 29 cm (V׊×H), biela farba
429,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ETHR001n
4,6 22×
Tefal HB95LD38 Infiny Force Pro 5 v 1
Tyčový mixér – príkon 1200 W, sekanie, šľahanie, krájanie a mixovanie, počet nožov 4, nadstavce vhodné do umývačky, materiál nohy nerez, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla, úzka mixovacia noha a pasírovací nadstavec, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Cenová bomba
124,90 € Ušetríte 14,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFTM346
Kenwood KWL90.124SI - Kuchynský robot Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 19×
Kenwood KWL90.124SI
Kuchynský robot – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1400 W, objem misy 7 l, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, s automatickými receptami, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou hnetací hák, k metla, flexi metla a šľahacia metla, hmotnosť 11 kg, rozmery 49 × 68,5 × 36 cm (V׊×H), strieborná farba
836,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KENKR158
4,8 29×
BRAUN MQ7035X
Tyčový mixér – príkon 1000 W, nadstavce vhodné do umývačky a plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, funkcie: sekanie, šľahanie a mixovanie, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha súčasťou balenia, materiál nohy nerez
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAMT620
4,7 165×
Maxxo Termo poháre DG832 latté 2 ks
Pohár – na latte, termopohár, 2 kusy v balení, objem pohára 380ml, materiál borosilikátové sklo - 4,75 €/ks
9,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAN7101c
4,7 30×
BOSCH MUM58259 CreationLine
Kuchynský robot Bosch MUM5 – planetárne hnetenie, príkon 1000 W, plastové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, objem misy 3,9 l, 7 rýchlostí, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso a lis na citrusy/odšťavovač, 4 strúhacie disky, hmotnosť 7,4 kg, rozmery 27,1 × 28,2 × 28 cm (V׊×H), antikorové vyhotovenie
272,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOSRB005
4,7 192×
SENCOR STM 6351GR Garancia vrátenia peňazí
Kuchynský robot – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1000 W, kovové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, objem misy 4,5 l, 8 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, s automatickými receptami, súčasťou miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, uvoľňovací kľúč, balónová metla, mixér a mlynček na mäso, hmotnosť 9,6 kg, rozmery 32,3 × 24,5 × 35 cm (V׊×H), zelená farba
Cenová bomba
162,90 € Ušetríte 26,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENST632
4,6 20×
ETA Gratussino Smart 0023 90090
Kuchynský robot Eta Gratussino – planetárne hnetenie, príkon 800 W, kovové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, objem misy 4,5 l, 6 rýchlostí, súčasťou miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, priehľadný kryt misy, uvoľňovací kľúč, balónová metla a mlynček na mäso, hmotnosť 5,5 kg, rozmery 34 × 39 × 15 cm (V׊×H), antikorové vyhotovenie
135,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: ETAKR991
4,8 317×
BOSCH MSM67170 ErgoMixx
Tyčový mixér – príkon 750 W, 12 rýchlostí, nadstavce vhodné do umývačky, plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo a turbo rýchlosť, funkcie: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie, 4 nože, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha súčasťou balenia, materiál nohy nerez
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV4271p
4,8 52×
ETA 3057 90000 Rizzo
Tyčový mixér – príkon 400 W, 5 rýchlostí, plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo a turbo rýchlosť, funkcie: sekanie, šľahanie, krájanie a mixovanie, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha súčasťou balenia, materiál nohy nerez
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETHR001l
4,3 35×
Tognana Jedálenská súprava 18 ks LOUISE CAPETOWN MULTIC.
Jedálenská súprava – 18 kusov v súprave, v balení 6 plytkých tanierov, 6 hlbokých tanierov, 6 dezertných tanierov, okrúhly tvar, materiál kamenina, s dekorom, vhodné do umývačky riadu a mikrovlnnej rúry
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TOGST680
4,8 57×
LAMART LT9026 SET 2 KS CAPPUCINO 190 VASO
Pohár – na cappuccino, termopohár, 2 kusy v balení, objem pohára 190ml, materiál borosilikátové sklo - 4,85 €/ks
9,70 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAMSS296
ETA Gratus Storio Retro 0028 90062 - Kuchynský robot Varianty
4,8 29×
ETA Gratus Storio Retro 0028 90062
Kuchynský robot Eta Gratus – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, objem misy 5,5 l, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, s automatickými receptami, súčasťou miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, vtláčadlo, hnetací hák, priehľadný kryt misy, uvoľňovací kľúč, flexi metla, mixér a mlynček na mäso, 5 strúhacích diskov, hmotnosť 11,8 kg, rozmery 35,5 × 38,5 × 28,5 cm (V׊×H), béžová farba
633,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: ETAKR908
4,9 27×
Braun MQ9195XLI
Tyčový mixér – príkon 1200 W, plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo a turbo rýchlosť, funkcie: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie, krájanie, mixovanie a strúhanie, 2 nože, krájač na kocky súčasťou balenia, materiál nohy nerez
221,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRATM184
4,9 133×
BOSCH MSM67160 ErgoMixx
Tyčový mixér – príkon 750 W, 12 rýchlostí, nadstavce vhodné do umývačky a turbo rýchlosť, funkcie: sekanie, šľahanie a mixovanie, 4 nože, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha súčasťou balenia, materiál nohy nerez
51,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV4272b
4,6 152×
Hyundai HB 983
Tyčový mixér – príkon 380 W, 2 rýchlosti, nadstavce vhodné do umývačky, funkcie: sekanie, šľahanie a mixovanie, sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba a šľahacia metla súčasťou balenia, materiál nohy nerez
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HYUMT001
4,8 35×
ETA Gratussino Bravo II 0023 90070
Kuchynský robot Eta Gratussino – planetárne hnetenie, príkon 800 W, kovové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, objem misy 4,5 l, 6 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, súčasťou miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, uvoľňovací kľúč, mixér a mlynček na mäso, 4 strúhacie disky, hmotnosť 9,5 kg, rozmery 37 × 19 × 34 cm (V׊×H), sivá farba
208,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ETAGR003
Tefal QB813D38 Masterchef Grande - Kuchynský robot Doprava
zadarmo
4,3 24×
Tefal QB813D38 Masterchef Grande
Kuchynský robot – planetárny spôsob miešania, príkon 1500 W, objem misy 6,7 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, kovový materiál plášťa, počet rýchlostí 8, tlačidlo pulse (turbo), miesiaci hák, šľahacia metla, miešacia metla, mlynček na mäso, mixér, krájacie a strúhacie príslušenstvo, farba nehrdzavejúca oceľ, 15-ročná záruka opraviteľnosti
519 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: TEFKR238
4,7 28×
BRAUN HM5137WH
Ručný mixér – elektrický, príkon 750 W, 9 rýchlostí, objem nádoby 0,6 l, materiál nádoby plast, základňa, tyčový nadstavec, miesiace metly, šľahacie metly a nádoba na mixovanie súčasťou balenia, určený pre miesenie, mixovanie, sekanie a šľahanie, príslušenstvo vhodné do umývačky, dĺžka kábla 1,55 m, biela farba
111,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRTM014
4,5
Wagner Hans Sada príborov 24 ks PALARDO
Súprava príborov – z nehrdzavejúcej ocele, vhodná do umývačky, strieborná farba - 0,95 €/ks
22,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WAHSP195
4,8 139×
De'Longhi Súprava pohárov 2 ks Espresso poháriky
Pohár – na espresso, termopohár, 2 kusy v balení, objem pohára 90ml, materiál sklo - 5,95 €/ks
Zľavnené -6 %
11,90 € 12,70 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAN3380x4a
4,8 65×
BOSCH MUM55761 StyLine
Kuchynský robot Bosch MUM5 – planetárne hnetenie, príkon 900 W, plastové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, objem misy 3,9 l, 7 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso a lis na citrusy/odšťavovač, 3 strúhacie disky, hmotnosť 7,8 kg, rozmery 27,1 × 28,2 × 28 cm (V׊×H), červená farba
299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAV3145a

Vianočné prípravy

ako na toAko vyrobiť adventný kalendár Zaujíma vás, ako vyrobiť adventný kalendár? Nechajte sa inšpirovať a prekvapte svojich blízkych vlastnoručne vyrobeným adventným kalendárom. Prinášame nápady, návody a tipy na originálny darček.
Adventné kalendáre už dávno nie sú len doménou detí, ktoré od rozbaľovania vytúžených darčekov delí 24 otvorených okienok. Dnes sa tieto kalendáre predávajú v mnohých podobách, ktorými potešíte nielen svoje ratolesti, ale aj dospelých a dokonca domácich miláčikov. Aké...
Spoznajte nový hygge štýl, ktorý k nám prišiel až z ďalekých severských krajín a ktorý vyznáva predovšetkým útulnú, príjemnú a pokojnú atmosféru. Kde všade sa hygge štýl môže uplatniť a ako si napríklad zariadiť domácnosť v hygge štýle? Viac vám prezradí náš článok.
Sviatok sv. Mikuláša Každoročne 6. decembra nielen na Slovensku, ale aj inde vo svete, oslavujeme sviatok svätého Mikuláša. Viete, kto bol sv. Mikuláš a odkiaľ táto tradícia pochádza? Ako na Slovensku oslavujeme Mikuláša teraz a ako to bolo v minulosti? Ako sa na Mikuláša pripravujú...
Najkrajšie rodinné sviatky sa nezadržateľne blížia. Chcete si tento rok pečenie uľahčiť? Hľadáte novú inšpiráciu? Chcete rodinu prekvapiť netradičným receptom? Nechcete Vianoce len prežiť, chcete si ich užiť? V tom prípade ste na tom správnom mieste. My vám totiž...
Viac článkov

Vianočné prípravy

V kategórii Vianočné prípravy máme práve teraz na Alza.sk celkom 6301 produktov.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií