Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Wagner Turbo Roll 550

Zobraziť katalóg
Wagner Turbo Roll 550
3,5 9 hodnotení
Valček na maľovanie –
Kód:  WAG012l Produktové číslo:  2301737

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wagner Turbo Roll 550 Predaj skončil

Wagner Turbo Roll 550

Už nejakú dobu premýšľate, ako pri maľovaní nahradiť nepraktické a zdržujúce namáčanie bežného maliarskeho valčeka? Riešením je Wagner Turbo Roll 550 – praktický, tyčový, batériový pomocník. Po stlačení tlačidla nasaje integrovaný elektromotor farbu do zásobníka, začne ju napúšťať do valčeka a vy môžete pohodlne pracovať. Netreba sa tak neustále vracať k nádobe s farbou, ani utierať prebytočnú farbu o mriežku.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá aplikácia náteru
  • Dlhá tyč s integrovaným zásobníkom farby
  • Elektromotor na batérie typu AA
  • Možnosť použiť manuálne ako bežný valček

Maximálne zjednodušuje prácu

Hlavná výhoda maliarskeho valčeka Wagner Turbo Roll 550 spočíva v dodávaní farby do jeho vnútra, nie na povrch, ako pri bežných namáčacích valčekoch. Samotná tyč valčeka funguje ako zásobník na farbu. Vďaka nej valček bez problémov využijete aj pri maľovaní stropov. Objem zásobníka je 550 ml a efektivita natierania je približne 15 m2/16 min. O napájanie integrovaného elektromotora sa starajú 4 batérie typu AA (súčasťou balenia) a v prípade potreby môžete valček prepnúť do manuálneho režimu a používať ho ako bežný valček. Je vhodný na farby rozpustné vodou alebo rozpúšťadlami.

Obsah balenia

  • Kompletné zariadenie s valčekom
  • 4× batérie AA
 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
230 mm Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
230 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Milyen hosszu nyel van a hengehez? I

Kde seženu náhradní váleček?

Diskusia a poradňa k Wagner Turbo Roll 550
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wagner Turbo Roll 550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wagner Turbo Roll 550.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií