Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WEIKI Darčeková kazeta weiki (3 ks probiotík – pre záhradu, zeleninu a kvetiny)

Zobraziť katalóg
WEIKI Darčeková kazeta weiki (3 ks probiotík – pre záhradu, zeleninu a kvetiny)
Hnojivo – pre väčšiu a zdravšiu zeleninu, krásne kvety a zdravú úrodnú záhradu, udržuje rovnováhu mikroorganizmov, zlepšuje priedušnosť, štruktúru aj kvalitu pôdy, prírodné zloženie, bez GMO, pre ekologické pestovanie
Kód:  WEIKI010 Produktové číslo:  2001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WEIKI Darčeková kazeta weiki (3 ks probiotík – pre záhradu, zeleninu a kvetiny) Predaj skončil

WEIKI Darčeková kazeta weiki (3 ks probiotík – pre záhradu, zeleninu a kvetiny)

Darčeková kazeta WEIKI obsahuje probiotiká stvorené na mieru zelenine, kvetinám i celej záhrade. Vďaka priateľským baktériám, ktoré sa v hnojive ukrývajú, sa dočkáte väčšej a zdravšej úrody zeleniny, vaše kvety i rastliny získajú úplne prírodnou cestou nádherné kvety a zásadne sa zlepší zdravie a úrodnosť záhrady. Probiotiká zaistia ideálnu výživu, rast aj imunitu zeleniny i rastlín, zvýšia ich výnosnosť a súčasne podporujú tvorbu aj rast koreňov. Plody budú chutnejšie a kvetinám a rastlinám dodajú zdravie, silu i vitalitu. Stačí aplikovať hnojivo raz za 10 dní a prvých výsledkov sa dočkáte už za 5 týždňov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety WEIKI, 3 ks probiotík pre záhradu, zeleninu a kvety

  • Darčeková kazeta probiotík WEIKI určená pre záhradu, zeleninu a kvety
  • Udržujú rovnováhu medzi dobrými a zlými mikroorganizmami
  • Zlepšujú priedušnosť, štruktúru aj kvalitu pôdy
  • Postarajú sa o lepšiu výživu, rast aj imunitu rastlín
  • Probiotiká WEIKI zvyšujú výnosnosť zeleniny a úrodnosť záhrady
  • Obsahujú zmes niekoľkých kmeňov priateľských baktérií
  • WEIKI sú čisto prírodné a bez GMO
  • Schválené na ekologické pestovanie
  • Jedno balenie vystačí na prípravu 250 litrov zálievky
  • Veľmi jednoduché použitie

Probiotiká WEIKI zvýrazňujú chuť plodov a vôňu kvetov

Probiotiká WEIKI sú kultúry mikroskopických organizmov, ktoré udržujú rovnováhu medzi dobrými a zlými mikroorganizmami v rastlinách aj v pôde. Zlepšujú tak priedušnosť, štruktúru aj kvalitu pôdy, pomáhajú pôde viazať vodu i živiny, povzbudzujú zeleninu i rastliny k rastu, vďaka čomu sú vitálnejšie. WEIKI tiež napomáhajú zelenine, rastlinám aj kvetinám vzdorovať proti škodcom, mrazu i suchu, podporujú ich zdravie a imunitu a súčasne znižujú šírenie plesní a patogénov. Probiotiká zvyšujú úrodu, zvýrazňujú chuť plodov a vôňu kvetov a zaistia krajšie kvety. Sú pritom čisto prírodné, bez GMO a schválené aj na ekologické pestovanie.

WEIKI obsahujú zmes priateľských baktérií

Súčasťou probiotík je zmes niekoľkých kmeňov priateľských baktérií. Medzi nimi nechýba Lactobacillus casei posilňujúca imunitu a zvyšujúca odolnosť rastlín proti infekciám a baktériám, aj Lactobacillus rhamnosus, ktorá rastliny učí vyrovnávať sa s rozmarmi počasia. Lactobacillus paracasei zvyšuje odolnosť, zatiaľ čo Lactobacillus plantarum účinne likviduje patogénne baktérie. Lactobacillus hilgardii sa stará o čistenie a podporuje látkovú výmenu, Lactobacillus parabuchneri znižuje teplotu pôdy a Enterococcus durans zase vytvára užitočnú mikroflóru v pôde. Vďaka probiotikám WEIKI budú vaše rastliny, kvety a zelenina krásne, zdravé a ich plody dokonale chutné.

Použitie:
Fľaštičku vyberte z tuby a dobre pretrepte. Odporúčané dávkovanie je jedno viečko na 7 litrov vody. Zálievku následne aplikujte približne raz za 10 dní.

Balenie vystačí na prípravu:
250 l zálievky


Parametre a špecifikácia

Zloženie
viaczložkové Hotovo!
Určenie
Univerzálne Hotovo!

Zloženie

Zloženie
viaczložkové Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WEIKI Darčeková kazeta weiki (3 ks probiotík – pre záhradu, zeleninu a kvetiny) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WEIKI Dárková kazeta weiki (3ks probiotik - pro zahradu, zeleninu a květiny).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií