Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WURTH UBS Pistoľ na ochranu podvozku WURTH

Zobraziť katalóg
WURTH UBS Pistoľ na ochranu podvozku WURTH
Striekacia pištoľ – so striekacou tryskou a meniteľnou veľkosťou, tlak 3–4 bar, na spracovanie výrobkov s obsahom rozpúšťadiel na ochranu pred dopadajúcim štrkom a ochranu spodnej časti karosérie, spracovanie výrobkov určených na konzerváciu dutín nie je možné, nie je možné pripojiť nylonové sondy s tryskou
Kód:  AUPR1764 Produktové číslo:  W08911063
WURTH UBS Pistoľ na ochranu podvozku WURTH Predaj skončil

WURTH UBS Pistoľ na ochranu podvozku WURTH

UBS pištoľ na ochranu podvozku má striekaciu trysku s meniteľnou veľkosťou. Striekacia pištoľ je vhodná na spracovanie výrobkov s obsahom rozpúšťadiel na ochranu pred dopadajúcim štrkom a ochranu spodnej časti karosérie. Naopak nie je možné spracovanie výrobkov určených na konzerváciu dutín a nemožno pripojiť nylonové sondy s tryskou. Pištoľ zaručuje rovnomerné striekanie a veľmi dobre sa s ňou pracuje. Pre prácu možno využiť tlak 3 až 4 bary. Ošetrite si spodnú časť karosérie s touto praktickou striekacou pištoľou.

Špecifikácia

  • Spracovanie výrobkov s obsahom rozpúšťadiel
  • Ochrana pred dopadajúcim štrkom
  • Ochrana spodnej časti karosérie
  • Meniteľná veľkosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WURTH UBS Pistoľ na ochranu podvozku WURTH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WURTH UBS Pistole na ochranu podvozku WURTH . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WURTH UBS Alvázvédő tokmány WURTH.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií