Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

YI Smart Dash Camera sivá

Zobraziť katalóg
YI Smart Dash Camera sivá
4,7 43 hodnotení
Kamera do auta – 1920×1080/60fps, 2.7" LCD, uhol záberu 165°, EN menu, inteligentný asistent ADAS, detekcia pohybu, funkcia časovej slučky, funkcia uloženia záznamu pri autonehode, USB, WiFi, microSDXC až 64GB
Kód:  XIAM08a Produktové číslo:  AMI245

YI Smart Dash Camera sivá

      

Inteligentná záznamová kamera do auta YI Smart Dash Camera

Ak hľadáte do svojho auta záznamovú kameru s vysokým rozlíšením obrazu a zároveň takú, ktorá zaberie minimum miesta, zastavte sa pri YI Smart Dash Camera. Táto minikamerka úspešnej čínskej značky Xiaomi disponuje nahrávaním vo vysokom rozlíšení a nijako nebráni vodičovi vo výhľade. Navyše je vyzbrojená objektívom so širokým pozorovacím uhlom a výbornou svetelnosťou.

Zaberie až tri jazdné pruhy

YI Smart Dash Camera disponuje objektívom so šírkou záberu 165°. Vďaka tomu zaberie napríklad pri jazde po diaľnici alebo v meste až tri pruhy zároveň. Na nadobudnutom zázname tak uvidíte oveľa viac ako pri konkurenčných riešeniach. Svetelnosť snímača na úrovni f/1,8 je kľúčová pri vytvorení kvalitného obrazového záznamu aj počas nočných jázd.  


YI Smart Dash Camera         

Záznam videa vo formáte H.264

S veľmi efektívnym kódovaním videa H.264 môže kamera nahrávať záznamy vo vysokom rozlíšení a pritom optimalizovať úložisko na ďalší záznam. Okrem Full HD záznamu až pri 60 FPS si môžete vyskúšať aj rozlíšenie 2 304 × 1 296 pri 30 fps.


Pokročilý asistent riadenia

Kamera je vybavená aj niekoľkými bezpečnostnými systémami, ktoré spríjemňujú riadenie. Patrí medzi ne ADAS asistent čiže jazdný asistent s antikolíznou funkciou. Ten stráži prípadné vybočenie z jazdného pruhu a odstup od vozidla idúceho pred vami. V prípade nehody je kamera schopná na základe prudkého brzdenia odhadnúť moment nehody a nahraný úsek automaticky zamknúť proti prepísaniu (inak štandardne prepisuje staré nahrávky a funguje v slučke).

YI Smart Dash Camera
           

Pohodlné prichytenie v každom aute a spolupráca s mobilnou aplikáciou

YI Smart Dash Camera je vyrobená z kvalitných materiálov a prešla pri výrobe náročnými skúškami. Výrobca však myslel aj na jednoduché, ale pritom pevné umiestnenie na čelné sklo alebo palubnú dosku. Samotný držiak umožňuje nastavenie polohy pomocou dvoch kĺbov. Zaujímavou novinkou je integrovaná WiFi, vďaka ktorej sa môžete pripojiť na živý stream z jazdy alebo si prehrávať záznamy. 


YI Smart Dash Camera

Kľúčové vlastnosti Yi Smart Dash Camera

  • Cenovo dostupná záznamová kamera do auta
  • Až 2K rozlíšenie pri 30 FPS
  • 165° širokouhlý objektív
  • Vysoká kvalita snímania aj v nočnej prevádzke
  • 2,7" displej s veľkými tlačidlami
  • Antikolízny systém a ADAS asistent
  • Nahrávanie do slučky a prepisovanie starých záznamov
  • Vstavaná WiFi + bezplatná aplikácia pre mobilné zariadenia
       

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kameru som si zakúpil pred týždňom. Vždy y ju musím sám zapnúť a vypnúť. Keď je baterka nabitá odpojim kábel a kamera sa vypne. A najviac mi vadí že sa sama nezapne keď sadnem a naštartujem. A keď vypnem vystúpim mala by sa sama vypnúť. Bud to táto kamera nevie alebo je chyba v kamere

Aka micro sd karta ide do tejto kamery

Dobrý den, je možné kameru přesunovat z jednoho auta do druhého? Případně je držák v autě připevněn napevno, nebo ho lze sundávat?

Dobry den, funguje Gsensor i v pripade zaparkovaného vozu, pokud dk dojde k narazu? Dekuji, KV

Dorby den Jedná sa o medzinarodnu verziu s anglickym menu ?

Dobrý den, v autě mám vyhřívané přední sklo, nebude to vadit, nebude se to odlepovat? Děkuji za odpověď

Dobrý deň. Aký je rozdiel proti Xiaomi Mi Dash Cam 1S? Príde mi že táto vie 1080px 60fps... Rovnaká otázka ako v xiaomi Kedy dôjde k uzamknutiu záznamu u tejto kamery? Prípadne ide zamykanie zrušiť? Stará kamera uzamkla vždy prvý záznam pri naštartovaní(alebo vypnutí?) . Napodiv takýchto záznamov je pri krátkych jazdách veľa. Tak bolo otázkou času keď jej celá kapacita ostala uzamknutá. A tento fakt nebol rázne signalizovaný. Takže som po čase zistil že kamera beží ale nezaznamenáva. Fakt nanič....

Zdravim chci se zeptat jestli si necham kameru v aute pres noc a nekdo se priblizi k autu zapne se nahravani nebo ne.Moc pekne dekuji za odpoved.

jaké je heslo k Wifi? děkuji

Dobrý den, jde nějak nastavit délka videa? Kamera mi nahrává pouze po 3 min videích

123
Diskusia a poradňa k YI Smart Dash Camera sivá
Príslušenstvo pre YI Smart Dash Camera sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YI Smart Dash Camera šedá .
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií