Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Zimný kryt masky chladiča OCT III 2013

Zobraziť katalóg
Zimný kryt masky chladiča OCT III 2013
3,0 2 hodnotení
Zimná clona chladiča na ŠKODA OCTAVIA IV (5E3, NL3, NR3) (SIKMA ZADNA CAST) [11,12-] a OCTAVIA IV Combi (5E5, 5E6) (KOMBI) [11,12-], skracuje dobu zahriatia motora a zrýchľuje funkčnosť vykurovania, mechanická ochrana, pružný a odolný materiál
29,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AUPR1341 Produktové číslo:  5TCLONA05
Zimný kryt masky chladiča OCT III 2013 29,90 € Momentálne nedostupné

Zimný kryt masky chladiča OCT III 2013

Táto praktická clona chladiča automobilu je určená na chladné dni. Dizajn vášho vozidla nijako neutrpí, pretože aj cez svoju vysokú funkčnosť bude clona na vašom vozidle vyzerať skvele. Jednoduchosť inštalácie a dobré lícovanie sú hlavnými prednosťami tohto praktického výrobku. Výrobok slúži predovšetkým na zimné obdobie, zaručuje rýchlejšie zahriatie motora a uchovanie tepla pod kapotou.

Kľúčové vlastnosti

  • Zaručuje rýchlejšie zahriatie motora
  • Ochrana pred možným poškodením chladiča
  • Určené pre autá Škoda Octavia III (2013)
  • Praktický aj dizajnový prvok vozidla
  • Presné lícovanie
  • Rýchlejší nábeh kúrenia

Kratší čas zahriatia motora

Je len veľmi malé množstvo autodoplnkov, ktoré v zime naozaj oceníte. Okrem jazdných vlastností je dôležité sa postarať o to, aby sme ušetrili nejaký ten čas kúrením a zahrievaním motora. Počas zimy strávime dokonca až niekoľko hodín mesačne len čakaním na zahriatie motora a vykúrenie vozidla. Pritom by sa dal tento čas stráviť oveľa užitočnejším spôsobom. Vyriešte tak tento problém clonou chladiča motora vášho automobilu.

Mechanicky odolný výrobok

Zimná clona je veľmi pružná, ale zároveň pevná aj pri teplotách hlboko pod nulou. Materiál, z ktorého je clona vyrobená, vám zaistí jej dlhú životnosť. Odolná je aj voči mechanickému namáhaniu. Dobre tak poslúži aj ako ochrana proti odlietavajúcim kamienkom. Na jar, kedy sa teploty začínajú dvíhať, clonu odporúčame zložiť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAPOL Zimní kryt masky chladiče ŠKODA OCTAVIA III 2013-.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií