PET alzaplus segmenty sda v2

HOBOT 168

Zobraziť katalóg
HOBOT 168
4,5 13 hodnotení
Čistič okien – na okná, 3 druhy umývania, minimálna hrúbka skla, hladkého povrchu 3mm, maximálna veľkosť čisteného povrchu 6×5m, hlučnost 71dB, diaľkový ovládač
Kód:  IC260b Produktové číslo:  4716873840037 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOBOT 168

Uľahčite si čistenie okien a iných sklenených povrchov s automatickým čističom Hobot 168. Zásluhou systému Single-Side ho môžete použiť napríklad na zrkadlá, dvojité sklá, alebo posuvné dvere pri sprchovacích kútoch. AI navigácia spolu s gyro senzorom zaručia bezpečný pohyb po čistenej ploche, vďaka čomu je čistič dokonale sebestačný. Na rozdiel od konkurenčných produktov ho navyše z prevádzky nevyradí ani výpadok prúdu: Hobot 188 má totiž batériu, ktorá sa v takomto prípade postará o záložné napájanie.


Hobot 168

Kľúčové vlastnosti čističa okien Hobot 168

  • Automatický pomocník pri čistení okien s inteligentným navigačným systémom
  • Pracuje vo zvislej aj vodorovnej polohe
  • UPS batérie zabezpečujú chod aj bez prívodu energie
  • Kvalitné a šetrné utierky z mikrovlákna
  • Môžete ho použiť aj v režime manuálneho ovládania
  • Ideálny na najrôznejšie sklenené plochy (okná, zrkadlá, stoly, dvere sprchových kútov a podobne)
  • Nízka prevádzková hlučnosť 71 dB

Patentovaný systém pre dokonalú čistotu

Počas čistenia sa Hobot 168 pohybuje jemnými náklonmi zo strany na stranu tak, aby povrch zanechal čo najčistejší a bez odtlačkov utierok. Tento patentovaný systém stojí na výkonnom prísavnom motore a kvalitných utierkach z mikrovlákna.

Hobot 168

Hobot 168 sa pri čistení orientuje sám

Čistič sa orientuje pomocou Gyro senzora a automatického navigačného systému AI-Technology. HOBOT 168 môžete použiť na čistenie rôznych povrchov so šírkou až 6 m. Skvelú prácu tak odvádza nielen na oknách, ale napríklad aj na zrkadlách.


Každý sklenený povrch u vás doma sa bude lesknúť

Pri použití čističa HOBOT 168 nerozhoduje ani hrúbka povrchu. Skúste s ním vyčistiť trebárs sklenené výplne dverí, krytie sprchových kútov, alebo sklenený stôl. Z výsledku rozhodne nebudete sklamaní.

Hobot 168

Hobot 168

Utierky z mikrovlákna: zázrak, ktorý si poradí s každou nečistotou

Na čistenie využíva Hobot 168 dve veľké utierky z mikrovlákna. Tie okrem odstraňovania nečistôt spoľahlivo zachytia drobné čiastočky prachu, a to po celom obvode sklenenej plochy, vrátane hrán.


Hobot 168 dokáže fungovať aj pri výpadku prúdu

Nečakaný výpadok elektrického prúdu Hobot 168 úspešne rieši záložnou UPS batériou. Bez problémov tak môže pokračovať v práci aj v momentoch, keď iné spotrebiče nefungujú.

Hobot 168
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí to sklo z obou stran? Pokud ne, je ten krám k ničemu. Tenhle divnoobchod nemá ani infolinku na dotazy?

Diskusia a poradňa k HOBOT 168
Príslušenstvo pre HOBOT 168 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOBOT 168. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hobot-168 grau Roboter-Fensterreiniger in modernen grauen.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií