Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Holiace strojčeky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámsky
(14)
Pánsky
(134)
Využitie
Tvár
(130)
Obočie
(13)
Nohy
(19)
Intímne partie
(20)
Chrbát
(17)
Telo
(59)
Holiaci mechanizmus
Planžetový
(85)
Frézkový
(52)
Napájanie
Elektrická sieť
(45)
Akumulátor
(112)
Batériové
(38)
Typ batérií
AA
(4)
AAA
(1)
Ni-MH AAA
(4)
Ni-MH batériový pack
(2)
Lítiová dobíjacia
(1)
Li-ion dobíjacia
(71)
Integrovaná dobíjacia
(7)
Najnovšie objednávky

Elektrický holiaci strojček vám v mnohom uľahčí prácu, nakoľko je vďaka nemu holenie pohodlnejšie, rýchlejšie a prakticky odpadá nebezpečenstvo porezania. Pri výbere dbajte predovšetkým na typ holiaceho mechanizmu, spôsob nabíjania a doplnkové funkcie. Poradíme vám, ako vybrať ten najlepší holiaci strojček presne pre vás.

Pokračovať

Aké (ne)výhody má elektrický holiaci strojček oproti klasickej žiletke?

Klasickej žiletke už pre mnohých ľudí dávno odzvonilo. Niet divu, elektrický holiaci strojček ponúka množstvo výhod.

  • Vydrží vám niekoľko rokov.
  • Holenie je pohodlnejšie.
  • Odpadá riziko porezania.
  • Oholíte sa oveľa rýchlejšie.
  • Má rad ďalších funkcií.
  • Má vyššiu obstarávaciu cenu.
  • Holenie vyžaduje trochu cviku.

Pre koho sú určené holiace strojčeky?

Ako páni, tak aj dámy často využívajú holiace strojčeky. Pánske a dámske modely sa však nepatrne líšia.

  • Dámske holiace strojčeky sú vhodné na všetky krivky ženského tela. Disponujú britvami, ktoré sú citlivé k jemnej pokožke. Dámsky holiaci strojček vám pomôže docieliť hladké oholenie a krásny vzhľad pokožky.
  • Pánske holiace strojčeky sú určené na fúzy, avšak použiť ich môžete kdekoľvek na tele. Sú prispôsobené práve kontúram tváre, citlivejšej pokožke aj tvrdým a nepoddajným fúzom.

Frézkový alebo planžetový holiaci strojček – ktorý vybrať?

Holiaci strojček sa vyrába v dvoch základných variantoch. V prípade, že sa holíte denne, zadovážte si planžetový holiaci strojček. Ak však siahnete po prístroji len občas, zvoľte holiaci strojček frézkový. Čím sa jednotlivé typy líšia?

Planžetový holiaci strojček

Planžetový holiaci strojček je vybavený jednou alebo viacerými oceľovými planžetami s dierkami, ktoré v sebe ukrývajú oceľové brity – fúzy, ktoré prejdú dierkami, sú tak oholené pomocou nožov. Hlava strojčeka perfektne kopíruje črty tváre, holenie je teda účinnejšie. Strojček je vhodný na krátke fúzy, ktoré oholí veľmi rýchlo a presne.

Aby ste dosiahli požadovaný výsledok, robte s planžetovým holiacim strojčekom po pokožke rovné a dlhé pohyby. Naopak, frézkový holiaci strojček funguje na princípe krúživých pohybov.

Frézkový holiaci strojček

Frézkový holiaci strojček využíva buď dve, alebo tri rotujúce hlavice. Funguje tak, že fúzy prechádzajúce skrz hlavy strojčeka zreže pomocou rotujúcich nožov. Hodí sa predovšetkým na hustejšie a dlhšie fúzy, prípadne fúzy rastúce do rôznych smerov. Ľahko sa prispôsobí tvarom tváre a oholí tak každý fúz.

Frézkový holiaci strojček
Frézkový holiaci strojček

Planžetový holiaci strojček
Planžetový holiaci strojček

i

Ak vás ohromila žiletka, ktorú každý pozná od svojich starých otcov či oteckov, je pre vás ideálnou voľbou celotelový holiaci strojček na žiletky. Ten vyzerá ako klasický manuálny strojček, avšak s tým rozdielom, že sa do hlavice vkladajú práve pláty žiletiek. Pýši sa navyše krásnym dizajnom.

Budete využívať holiace strojčeky na mokré alebo suché holenie?

Pred tým ako vyberáte holiace strojčeky, je potrebné sa zamyslieť na čo ste zvyknutí, a či pri holení preferujete mokré alebo suché holenie. Aké sú hlavné rozdiely?

  • Suché holenie je rozhodne rýchlejšie a pohodlnejšie – stačí zapnúť holiaci strojček a oholiť sa môžete prakticky kdekoľvek. Úplne dokonale však neoholíte tvrdšie fúzy a citlivejšiu pokožku môžete podráždiť.
  • Mokré holenie pomocou peny alebo gélu je síce pracnejšie, avšak oholíte s ním aj tvrdé fúzy, ktoré vďaka tomuto procesu zmäknú. Hodí sa aj na citlivejšiu pokožku, kde zamedzíte podráždeniu.

Holiaci strojček na fúzy môžete nabíjať 3 rôznymi spôsobmi

Pri výbere napájania platí jednoduché pravidlo. Ak sa holíte prevažne vo svojej kúpeľni a nevadí vám kábel, voľte holiaci strojček na fúzy so sieťovým nabíjaním. Ak však preferuje pohodlnosť a možnosť využiť prístroj ako cestovný holiaci strojček, vyberajte medzi strojčekom akumulátorovým alebo batériovým.

  1. Sieťové holiace strojčeky musíte mať počas holenia zapojené do zásuvky – mala by byť teda umiestnená blízko umývadla a zrkadla. Tento typ strojčeka nemožno využívať na mokré holenie.
  2. Akumulátorový strojček na holenie obsahuje špeciálny akumulátor, ktorý sa nabíja cez kábel alebo napájaciu stanicu. Stačí ho nabiť a potom ho môžete používať kdekoľvek a kedykoľvek.
  3. Batériové holiace strojčeky fungujú na AA alebo AAA batérie. Stačí vložiť batérie a strojček na holenie je pripravený na použitie. Nevýhodou je časté kupovanie batérií, ktoré musíte mať aj do zásoby.

Doba prevádzky sa líši podľa vybraného modelu a typu napájania – strojček na holenie tak môže vydržať v prevádzke od 20 do 90 minút. Doba nabíjania potom činí približne niečo okolo hodiny.

Holiace strojčeky zvládnu akúkoľvek dĺžku strihu vďaka rôznym nadstavcom

Holiace strojčeky si môžete zaobstarať s rôznymi nadstavcami, a tak docieliť nielen dokonale hladké oholenie, ale aj krátky zostrih či elegantné strnisko. V parametrickom filtri v ľavom menu si môžete navoliť rôzne nadstavce s dĺžkou strihu od 0,05 do 32 mm. Holiaci strojček môže mať aj viac nadstavcov, a tak môžete striedať štýly podľa ľubovôle.

Hľadáte strojček na holenie so všetkým? Dbajte na prídavné funkcie a doplnky

Ak hľadáte strojček na holenie, s ktorým bude holenie aj údržba úplne jednoduchým procesom, pozerajte sa, aké má prístroj prídavné funkcie a doplnky.

  • Vodoodolnosť sa hodí v prípade, že preferujete mokré holenie, teda použitie strojčeka v sprche.
  • Umývateľnosť je vhodnou funkciou na jednoduchú údržbu – holiaci strojček na telo stačí po použití opláchnuť pod vodou.
  • LED indikátor nabíjania vás svetelnou kontrolkou informuje o tom, kedy už musíte strojček dobiť.
  • Čistiaca stanica vyčistí strojček od fúzov aj baktérií, premaže ho a dobije aj batériu.
  • Digitálny displej väčšinou zobrazuje úroveň nabitia batérie – viete teda, kedy je potrebné strojček nabiť.
  • Bluetooth prepojí zariadenie s mobilným telefónom. V aplikácii potom získavate rady, ako sa lepšie holiť.
  • Rýchle nabíjanie zvládne dobiť strojček na jedno oholenie približne za 5 minút.

Holiaci strojček na telo a údržba – tá sa líši v závislosti od modelu

Holiaci strojček na telo čistite najlepšie po každom oholení. Údržba sa ale hodí aj v prípade, že sa strojček na holenie zadrháva alebo už nie je tak výkonný. Niektoré modely disponujú čistiacou stanicou, ktorá ich kompletne vyčistí. Pokiaľ je strojček umývateľný, potom ho stačí len opláchnuť vodou. Pri lacnejších modeloch si vystačíte so špeciálnym štetcom.

Holiace strojčeky si môžete vybrať aj podľa obľúbeného výrobcu

Ak máte obľúbeného výrobcu, môžete si vybrať holiace strojčky podľa neho. Ktoré značky sú vaše obľúbené?

  • Elektrický holiaci strojček Philips presne kopíruje tvar vašej tváre a dokonale kĺže po pokožke, aby bola jemná a hladká. Ani majitelia hustejších, tvrdších a kučeravejších fúzov sa nemusia obávať.
  • Holiaci strojček Braun sa pohybuje v priamych líniách, takže nemusíte po pokožke prechádzať zbytočne dlho,čím tiež zabránite podráždeniu. Dokáže tiež prispôsobiť výkon podľa hustoty fúzov.
  • Holiaci strojček Remington sa môže pochváliť celým radom inovatívnych technológií, dokáže zachytiť aj ochabnuté fúzy, kopíruje kontúry tváre a má ergonomický tvar na pohodlné oholenie. Výhodou je aj tichá prevádzka.

i

Zaujímajú vás názory ostatných zákazníkov? Potom si prečítajte, čo hovoria na holiace strojčeky recenzie.

Pre dokonalý vzhľad vo všetkých smeroch si zadovážte aj holiaci strojček na vlasy

Holiaci strojček na vlasy je vhodný pre každého, kto dbá o svoj zovňajšok. Vďaka niekoľkým nadstavcom si vyberte dĺžku, ktorá vám sedí, a v ktorej sa budete cítiť dobre. Tak ako strojček na bradu, aj holiacie strojčeky na vlasy musíte vyberať podľa určitých parametrov, ako je druh napájania, materiál britvy či doplnkové príslušenstvo.

Holiaci strojček na fúzy a vlasy v jednom je ekonomický a praktický

Ak chcete dosiahnuť perfektný vzhľad pomocou jediného prístroja, holiaci strojček na fúzy a vlasy v jednom je správnou voľbou. Na použitie si stačí len zvoliť vhodný nadstavec – buď na holenie alebo strihanie vlasov.

Príslušenstvo na holenie sa vám iste bude tiež hodiť. Patria sem čepele/planžety, hlavice, produkty určené na údržbu, peny na holenie alebo po holení.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,5 mm, max. dĺžka strihu 0,9 mm, na akumulátor
58,90 €

2.
Zastrihávač – na fúzy, chĺpky v oblasti slabín, telo, pánsky, digitálny displej, rýchle nabitie a vodotesný, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, sieťové napájanie, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
73,90 €

3.
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
78,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
159 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,6 145×
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6541/15
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,5 mm, max. dĺžka strihu 0,9 mm, na akumulátor
Cenová bomba
58,90 € Ušetríte 11 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA3100
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
BRAUN Series 7 71-S7200cc Silver - Holiaci strojček
Varianty
4,9 43×
BRAUN Series 7 71-S7200cc Silver
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, doba chodu 50 min, doba nabíjania 1 h, Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, čierna a strieborná farba
228,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAHS682
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,4 20×
Philips Series 7000 Wet & Dry na citlivú pleť S7882/55
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, s bluetooth, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, modrá farba
195,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS488
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Philips Series 9000 Wet & Dry S9975/55 - Holiaci strojček Varianty
5,0 17×
Philips Series 9000 Wet & Dry S9975/55
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, s bluetooth, digitálny displej, vodoodolný, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, puzdro/taštička a nabíjací stojan součástí balení, strieborná farba
315,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIhs04
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1 - Zastrihávač
Varianty Doprava
zadarmo
4,7 118×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, umývateľná hlavica a epilácia namokro, 9 nadstavcov, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, ovládanie pomocou tlačidiel
133,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs73
4,1 60×
Wahl 3615-1016
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 0,4 mm, LED indikátor nabíjania, doba chodu 45 min, doba nabíjania 14 h, čierna farba
24,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WAHHS001
Braun Lady Shaver 5560 - Depilátor
Varianty
4,5 189×
Braun Lady Shaver 5560
Depilátor planžetový dámsky holiaci strojček, akumulátorový / sieťová prevádzka, 40 minút prevádzky, zastrihávač dlhých chĺpkov, zastrihávací nadstavec OptiTrim na skracovanie chĺpkov, peelingový nástavec redukuje zarastaniu chĺpkov, kontaktné nadstavec, plne umývateľné nástavce
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAT2001
4,7 99×
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6651/61
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,4 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
109,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA124
4,6 94×
Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15
Holiaci strojček – pánsky, na intímne partie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 32 mm, dĺžka nadstavcov 3 mm, 5 mm a 7 mm, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, čierna farba
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHISS0305
4,7 185×
Philips OneBlade 360 s pripojením na tvár a telo QP4631/65
Zastrihávač – na fúzy, chĺpky v oblasti slabín, telo, pánsky, digitálny displej, rýchle nabitie a vodotesný, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 5 mm, sieťové napájanie, na batérie, ovládanie pomocou tlačidiel
73,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIzas58
4,7 99×
Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9565cc, tmavosivý
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, elektrický, akumulátorový, planžetový mechanizmus, vodoodolný, so zastrihávačom, batérie súčasťou balenia, Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, štetček na čistenie, puzdro/taštička, holiaca hlavica a nabíjací stojan součástí balení, tmavosivá farba
Cenová bomba
337,90 € Ušetríte 41,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAhs49
4,7 19×
ETA Christoph 3343 90000
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 150 min, štetček na čistenie součástí balení, čierna farba
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETAHS122
BRAUN Series 3 3020s Black - Holiaci strojček
Varianty
4,4 148×
BRAUN Series 3 3020s Black
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, elektrický, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 0,05 mm, dĺžka nadstavcov 0,05 mm, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 44 min, doba nabíjania 1 h, čierna farba
77,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAT2010e
Braun Series 3 MGK3441, 8 v 1 - Zastrihávač
Varianty
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3441, 8 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Zľavnené -7 %
36,90 € 39,85 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs97
Braun Series 9 PRO+, Wet&Dry, 9577cc, strieborný - Holiaci strojček
Varianty Doprava
zadarmo
4,7 99×
Braun Series 9 PRO+, Wet&Dry, 9577cc, strieborný
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, elektrický, akumulátorový, planžetový mechanizmus, vodoodolný, so zastrihávačom, batérie súčasťou balenia, Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, štetček na čistenie, puzdro/taštička, holiaca hlavica a nabíjací stojan součástí balení
549,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAhs00
BRAUN Series 3 300s - Holiaci strojček
Varianty
4,4 148×
BRAUN Series 3 300s
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na suché holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 0,05 mm, dĺžka nadstavcov 0,05 mm, umývateľný, vodoodolný, doba chodu 20 min, doba nabíjania 1 h
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAHS305
4,6 36×
Braun All-In-One Series 5 MGK5445, 10 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, chĺpky v oblasti slabín, chĺpky v ušiach, telo, obočie, chrbát, pánsky, epilácia namokro a umývateľná hlavica, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 21 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAzs77
4,8 627×
Philips OneBlade na tvár QP2724 / 30
Zastrihávač – na fúzy, pánsky, vodotesný a nastavenie dĺžky, 1 nadstavec, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1mm, max. dĺžka strihu 5mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel, dve čepele v balení
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA407
4,7 140×
GILLETTE Fusion ProGlide Styler na tvár a telo + hlavica, 1 ks
Holiaci strojček – pánsky, je kombináciou britov Fusion ProGlide a zastrihávača s technológiou od Braun
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HOL102
Braun Series 3 3010BT - Holiaci strojček
Varianty
4,4 148×
Braun Series 3 3010BT
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 1 mm, dĺžka nadstavcov 1 mm, 2 mm, 3 mm, 5 mm a 7 mm, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 45 min, doba nabíjania 1 h, modrá farba
91,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRAHSP016
4,7 127×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5883/10
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, digitálny displej, LED indikátor nabíjania, umývateľný, rýchle nabíjanie, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 60 min, doba nabíjania 1 h, batérie súčasťou balenia, 1 Li-ion dobíjacia batéria nutná k prevádzke, štetček na čistenie, puzdro/taštička a holiaca hlavica součástí balení, červená farba
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIHS365
4,7 131×
Philips OneBlade Pro 360 na tvár a telo QP6551/30
Zastrihávač – na fúzy, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 3 nadstavce, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 0,4 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIZA193
SENCOR SMS 5011SL - Holiaci strojček Varianty
4,4 43×
SENCOR SMS 5011SL
Holiaci strojček – pánsky, na fúzy a tvár, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, frézkový mechanizmus, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 40 min, doba nabíjania 2 h, čierna a sivá farba
28,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENMS5001
4,4 39×
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15
Holiaci strojček – pánsky, na intímne partie, nohy, telo, chrbát, vhodný na mokré holenie, akumulátorový, planžetový mechanizmus, dĺžka strihu 32 mm, dĺžka nadstavcov 3 mm, 5 mm a 7 mm, LED indikátor nabíjania, umývateľný, vodoodolný, so zastrihávačom, doba chodu 50 min, doba nabíjania 1 h
45,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHISS0304

Holiace strojčeky

holiace strojčekyPánske holenie Braun pre dokonale hladkú tvár aj mužný styling celého tela Holiace strojčeky a zastrihávače Braun poskytnú vašej tvári aj vášmu telu dokonalý servis, pretože ponúkajú mnoho stylingových možností. Či už ste vo svete holení nováčikom, alebo si potrpíte na výnimočnú úpravu fúzov a chĺpkov, s holiacimi strojčekmi a zastrihávačmi...
Nakupujte bez rizika! Braun prichádza s jedinečnou akciou, dáva možnosť svojim zákazníkom, aby si vyskúšali vybrané produkty a pokiaľ im daný produkt nebude z akéhokoľvek dôvodu vyhovovať, majú ho možnosť do 90 dní vrátiť s garanciou vrátenia peňazí.
Pokiaľ hľadáte jediný zastrihávač, ktorý zastúpi všetky ostatné, tak Panasonic Multishape ER-CKN2-A301 môže byť tou správnou voľbou. Ponúka totiž modulárne riešenie, kedy si jednoducho zostavíte vlastnú súpravu tak, že k hlavnej jednotke pridáte nadstavce podľa...
KrupsZnačky Tefal, Rowenta a KRUPS sa zaväzujú k 15-ročnej opraviteľnosti produktov za primeranú cenu Pri nákupe nového spotrebiča očakávame, že nám vydrží a nerozbije sa hneď po skončení záručnej lehoty. Bohužiaľ takýchto produktov s krátkou životnosťou je na trhu celý rad. Groupe SEB pod ktorú patrí napríklad Tefal, Rowenta a KRUPS idú už takmer 15 rokov proti trendu...
Rowenta predstavuje tri nové rady zastrihávačov pre dokonalú úpravu fúzov aj vlasov každého muža. Spoznajte, ako ľahké, rýchle a precízne je ich použitie, ktoré vám zaistí dokonalý look a podčiarkne váš vlastný štýl. Zvoľte niektorý zo zastrihávačov radu Easy, Style...
Spoločnosť Braun oslavuje krásnych 100 rokov od svojho založenia a pre svojich zákazníkov pripravila špeciálnu edíciu produktov, na ktoré po zaregistrovaní poskytuje predĺženú záruku 5 rokov. Využite aj vy túto možnosť a kúpte si nový spotrebič z limitovanej...
Viac článkov Všetky články

Holiace strojčeky

Holiace strojčeky sú nevyhnutnou súčasťou osobnej hygieny každého muža. Dosiahnete s nimi hladkú tvár aj dokonalé strnisko. Okrem holenia sú určené pre zastrihovanie a celkovú starostlivosť o telo. Výkyvná hlavica a 3D systém sa dokonale prispôsobia tvaru vášej tváre. 

Napájanie holiacich strojčekov

Holiaci strojček na batériu (akumulátor) využijete napríklad pri cestovaní, elektrický holiaci strojček prináša pohodlie a navyše úsporu častu. Modely s vyššími otáčkami si ľahko poradia aj s tvrdými a hustými fúzami. 

Holenie pod vodou

Pre jednoduché a pohodlné holenie pod vodou je určený vodotesný holiaci strojček. Využijete ho v sprche či vo vani, po použítí stačí strojček opláchnuť pod tečúcou vodou.

Svoje renomé medzi holiacimi strojčekmi si vybudovali spoločnosti Braun alebo Philips. Pod ich značkami u nás najdete širokú ponuky holiacich strojčekov. 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné holiace strojčeky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie holiace strojčeky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie holiace strojčeky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii holiace strojčeky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií