Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HoMedics 2 v 1 SensaTouch BMSC-6000H

Zobraziť katalóg
HoMedics 2 v 1 SensaTouch BMSC-6000H
5 1 hodnotení
Masážny prístroj – shiatsu, pre masáž chrbta, ramien + krku, voľba vyhrievania, diaľkové ovládanie
Kód:  HOMMP005 Produktové číslo:  BMSC-6000H
HoMedics 2 v 1 SensaTouch BMSC-6000H Predaj skončil

HoMedics 2 v 1 SensaTouch BMSC-6000H

Cítite sa niekedy unavene, túžite po relaxačnej masáži a profesionálny masér nie je po ruke alebo je príliš drahý? Doprajte si svoju vlastnú oázu pokoja prostredníctvom vylepšeného masážneho prístroja Sensa Touch Shiatsu kedykoľvek doma alebo v kancelárii. V rámci svojich 29 programov vám poskytne potrebnú uvoľňujúcu starostlivosť v oblasti celého chrbta vrátane bedier, ramien a krku vrátane možnosti vyhrievania. Pohyblivý mechanizmus verne kopíruje pohyby prstov a dlaní maséra. Masážnu podložku s veľmi príjemným plyšovým poťahom jednoducho pripevníte k bežnému kreslu, zapojíte do zásuvky a môžete začať relaxovať.  

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné ovládanie diaľkovým ovládačom
  • Veľmi jemný a komfortný plyšový poťah podložky
  • 29 masážnych programov na bedrá, hrudnú oblasť, krk a celý chrbát
  • Prídavná funkcia vyhrievania uvoľňuje svalové napätie a pomáha pri bolestiach
  • Rolovacia a vibračná masáž
  • Vhodné na pripevnenie k väčšine kresiel

Založená na japonskej technike masáží

Masážna podložka vychádza z tradičnej japonskej masážnej techniky Shiatsu, ktorej podstatou je tlak prstami. Shiatsu sa zameriava na akupunktúrne dráhy a body, aby došlo k obnove prirodzeného toku energie v tele. Takáto masáž prináša uvoľnenie od, v dnešnej dobe všadeprítomného, stresu a napätia. Pomocou otočného mechanizmu si môžete dopriať Shiatsu masáž nielen v bedrovej, hrudnej alebo krčnej oblasti, ale aj celého chrbta. Masírovacie hlavy sa dokážu pohybovať aj pozdĺž chrbtice a imitujú tým tlak dlaňami. 

Prehrejte váš boľavý chrbát

Pomocou diaľkového ovládača nastavíte tiež funkciu vyhrievania. Počas masáže sa tak svaly ešte viac prehrejú a uvoľní sa v nich nahromadené napätie. Teplo zároveň pomáha pri bolestiach chrbta a reumatických problémoch. Doprajte si exkluzívnu hĺbkovú regeneráciu každý deň. 

Doplňujúce informácie

Napájanie:
sieťové 220 V

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HoMedics 2 v 1 SensaTouch BMSC-6000H
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HoMedics 2v1 SensaTouch BMSC-6000h.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií