Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HoMedics BKP-112H

Zobraziť katalóg
HoMedics BKP-112H
Masážna podložka - vibračná, s vyhrievaním, 12V, ovládanie priamo na podložke
Kód:  HOMMP007 Produktové číslo:  BKP-112HA

HoMedics BKP-112H

Hľadáte, ako svojmu telu poskytnúť zaslúžený odpočinok a relaxáciu, aj keď práve idete autom? Vyskúšajte masážnu podložku od osvedčenej značky HoMedics, môžete si s ňou dopriať upokojujúcu masáž kedykoľvek. Zvlášť v zime oceníte možnosť vyhrievania podložky, ktorá vám z jazdy vychladnutou krajinou urobí pohodový hrejivý zážitok. Vibračná masáž potom zabezpečí uvoľnenie v celej chrbtovej oblasti, len tak vás niečo za volantom nerozhodí.  

Kľúčové vlastnosti

  • Vibračná masáž chrbtovej a bedrovej oblasti
  • Funkcia vyhrievania podložky
  • Prispôsobené na použitie v aute (napájanie 12 V)
  • Ovládanie priamo v podložke

Skvelý parťák do auta

V lete aj v zime vám podložka pripraví v aute pohodovú a relaxačnú atmosféru svojou masážou aj hrejivými účinkami. Poddajte sa ich pôsobeniu a nechajte ich pomôcť odbúrať stres, ktorý na vás každý deň útočí. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Podložka Hotovo!

Typ

Typ
Podložka Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevidím nikde uvedeno, jakým způsobem se podložka upevňuje na sedačku v autě. Můžete mi pomoci?

Je vyhřívaná i sedací část, nebo jen zádová? Z obrázku to vypadá, že jen zádová, ale potom mi tam ta sedací část moc nedává smysl. Je možné to ověřit? Děkuji.

Diskusia a poradňa k HoMedics BKP-112H
Príslušenstvo pre HoMedics BKP-112H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics BKP-112HA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HoMedics BKP-112h. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HoMedics BKP-112h. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HoMedics BKP-112HA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií