Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT

Zobraziť katalóg
Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT
Čítačka čiarových kódov s ručným typom skenera, laserové 1D a 2D snímanie, bezdrôtové pripojenie a so stojančekom, Bluetooth a USB 2,0 pripojenie
Kód:  QT053e Produktové číslo:  1452g2D-2USB-5 Stránky výrobcu
Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT Predaj skončil

Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT

Inventúra majetku síce nepatrí medzi obľúbené práce, avšak čítačka ich minimálne vie dokončiť príjemnejšie. Stačí namieriť čítacím zariadením na čiarový kód, stlačiť tlačidlo a údaje sa presunú do informačného systému – ide to aj bez ceruzky a papiera.

Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT je Laserové typ skenera. To znamená, že funguje na báze vysielania a prijímania odrážaného laserového lúča. Výhodou je jednoduchá (a teda lacná) konštrukcia alebo vizuálna kontrola zamerania kódu. Dokáže čítať 1D a 2D kódy, tzn. obyčajné čiarové kódy Vie prečítať 1D a 2D kódy, teda nie iba najrozšírenejšie čiarové kódy, ako je EAN, ale napríklad aj zákaznícke karty.

Zaujímavé prednosti čítačky čiarových kódov Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT

  • Čítačka na jednoduché čiarové kódy
  • Čítačka na čiarové a QR kódy
  • Zrakom možno kontrolovať dopadajúci laser
  • Odolná voči mechanickým poruchám

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
Bezdrôtové pripojenie, So stojančekom Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!

Elektronická evidencia tržieb

Elektronická evidencia tržieb
eKasa Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, při ztrátě dosahu signálu tato čtečka načítá data do vnitřní paměti a při opětovném navázání signálu uložená data jednorázově načte? Lze přímo do čtečky nastavit suffix na stisk klávesi insert (shift + 0) po každém načtení kódu. Děkuji Petr Šmudla

Diskusia a poradňa k Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT
Príslušenstvo pre Honeywell Voyager 1452g, všemerový, 2D, čierny, USB, BT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honeywell Voyager 1452g, všesměrový, 2D, černý, USB, BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honeywell Voyager 1452g, omnidirektional, 2D, schwarz, USB, BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honeywell Voyager 1452g, omnidirektional, 2D, schwarz, USB, BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honeywell Voyager 1452g, mindenirányú, 2D, fekete, USB, BT.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií