Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

Honor 6 White

Zobraziť katalóg
Honor 6 White
4,8 156 hodnotení
Mobilný telefón 5 "IPS FHD 1920x1080 Gorilla Glass 3, Procesor Hisilicon Kirin 920 Octa core 1.7 GHz, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, Micro USB, Android 4.4
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  UM200a1b Produktové číslo:  51091883 Stránky výrobcu

Honor 6 White

Honor 6 White je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Top telefón za nevídanú cenu


Mobilný telefón s hardvérom nabušeným na takú úroveň, aby dokázal zmiesť aj vlajkovej lode konkurencie jedným vrzom. Doslova ju zadupe najmä pomerom ceny a výkonu. Konkrétne v tomto telefóne dostanete do ruky oveľa lepší výkon, ako by ste dostali u násobne drahších high-end modelov vyhlásených značiek. Zabudnite teda na predražené modely a kúpte si radšej ťažko vyzbrojený telefón za dostupnú cenu.

Ohromujúci rýchlosť


Vnútri tepe osemjadrový procesor, ktorého 4 jadrá sú pripravená na maximálny výkon a ďalšie 4 sú viac zamerané na úsporu energie. 28nm technológie sa odrazila vo väčšom výkonu až o 200% a až 35% úspornosti. Zabudovaný koprocesor s ultra malou spotrebou dokáže spracovávať údaje senzorov aj v standby stave. Okrem toho má 3GB RAM v dvojkanálového zapojenia, takže si spustíte ľubovoľný počet náročných aplikácií a môžete medzi nimi rýchlo prepínať. Telefón je tiež raketou pri pripojení k internetu, kedy jeho LTE kategórie 6 zvládne až 300 Mbps pri downloade, čo je približne 14 × rýchlejší ako 3G s 21 Mpbs.

V hlavnej úlohe - displej


Zobrazenie je na 5palcovém Full HD displej typu IPS s inteligentným nastavením jasu a farieb. Displej má okraj široký len 2,86 mm a predstavuje 75% prednej strany , Čo znamená, že telefón nemá zbytočne navýšené rozmery a zachováva kompaktné telo. Aby bol displej stále ako nový, má povrchovú úpravu proti zachytávaniu odtlačkov a 3. generáciu Corning glass s enormnou odolnosťou proti poškriabaniu.

Foťte bez obmedzenia


Fotoaparát je vybavený snímačom SONY zo 4. generácie BSI senzorov so zadným podsvietením. V kombinácii s priechodom optikou s úžasnou svetelnosťou (F/2) a dvojicou prisvetľovacia LED dokáže fotiť aj za zlých svetelných podmienok či úplnej tmy . Medzi jeho ďalšie funkcie patrí rýchle automatické zaostrovanie medzi snímky a snímanie HDR, kedy si poradí is tmavými oblasťami v protisvetle. Predná 5Mpx kamera je vhodná pre fotenie selfie a videohovory. Využiť ju môžete napríklad s aplikáciami, ako sú Skype, Google Talk a ďalšie.

Prakticky proti prúdu


Výrobca sa okrem moderných lákadiel rozhodol telefón vybaviť podľa základných koreňov telefónov. Predovšetkým ide proti trendu, kedy smartphone vydrží sotva jeden deň aktívneho používania. Funkcie SmartPower 2.0 optimalizuje hardvér a softvér pre úsporu energie. Spolu s batériou s obrie kapacitou 3100 mAh dokáže pracovať až 2,7 dňa pri bežnom používaní a 1,2 dňa pri ťažkom záprahu. Pamätáte na infra porty pre prenos dát? Tu telefón prakticky zastúpi diaľkový ovládač pre televízory, set-top boxy, prehrávače, ale aj napr. Klimatizácia.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka displeja
5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
139,6 mm Hotovo!
Šírka
69,7 mm Hotovo!
Hĺbka
7,5 mm Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 100 mAh Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
HiSilicon Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když se jedná o otevřený produkt či používaný produkt, zajímá mě v jakým je stavu a jestli na něm je něco v nepořádku. Děkuji za odpověď

Dobrý den, do kdy je prosím vás akce na tento telefon.? Do kdy bude za 5807 Kč.? Děkuji

Dobrý den, je možnost upgradu na android 5 a více ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zdali bude tento telefon možné pořídit i v černé variantě. Tento telefon bych si rad koupil avšak pouze v černé variantě a už nějakou dobu sleduji vaše stránky, ale bohužel jsem zde telefon v černém provedení ještě neviděl. Děkuji za odpověd. :D

Zajímalo by mě, jestli LED dioda telefonu indikuje kromě nepřijatých hovorů a SMS a MMS také i nové zprávy emailů a z aplikací nainstalovaných v telefonu (např. Messenger, Whatsapp). Díky.

Dobrý den, v únoru jsem si u vás koupil mobilní telefon Honor 6 White. Po dobré zkušenosti s tím to přístrojem by jsem chtěl tento přístroj pořídit i mojí manželce. Vy v této době k telefonu dáváte zdarma předplatné časopisu Týden a pouzdro. Bylo by možné místo předplatného časopisu Týden, které již mám od minulého nákupu, dodat ještě jedno pouzdro? Jsem ochoten cenu pouzdra uhradit. S pozdravem Špaček Michal

Dobry den, rad by som si kupil smartphone Honor 6 z Vasej ponuky https://www.alza.sk/honor-6-white-d2223725.htm ktory sa vyraba vo viacerych verziach. Mozete mi prosim upresnit, ci je tento model dual sim alebo nie? dakujem! Tomas Jaszay

Dobrý den, jsou prosím podporována všechna česká LTE pásma? Obsahuje balení i ochranné folie na displej a záda telefonu ?(některé recenze to uváděly jako součást balení) Předem děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre Honor 6 White
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií