PET AlzaBoxy Q1

HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S

Zobraziť katalóg
HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S
Set práčka a sušička PRÁČKA: A +++ / A / A, náplň 9 kg, 1600ot./min., Hlučnosť 51 / 80dB, 16 programov + 40 Smart Touch, program 20 ° C, Antioverflow, odložený štart, dotykový displej, 90x65x56cm, SUŠIČKA: A +++, kapacita 9kg , hlučnosť 66 dB (A), počet programov 14 základných + 30 One Fi Extra, objem bubna 115 l, odložený štart, senzorové sušenie, súprava na odvod kondenzátu v balení, 85x59.5x59.5cm, One Fi Extra, Aquavision, Woomark Apparel care, Sušiak na topánky, Invertorový motor
Kód:  HOOSET001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S Predaj skončil

HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S

Vybavte vašu domácnosť modernými spotrebičmi od spoločnosti HOOVER. Cenovo výhodná zostava práčky a sušičky od obľúbenej firmy Hoover sa postará o vašu špinavú bielizeň. S práčkou HOOVER DXOA 69AHC3/1-S a sušičkou HOOVER DXW H9A3CTEX-S, ktoré sú maximálne úsporné, rozhodne chybu neurobíte.

Kľúčové vlastnosti práčky DXOA 69AHC3/1-S

  • Spredu plnená práčka s funkciou pary
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Náplň 9 kg
  • Para pre oživenie bielizne, dezinfekciu a odstránenie zápachu
  • Tichý a výkonný invertorový motor
  • Hmotnostná automatika – detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie prania
  • Technológia One Touch – bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC
  • Ochrana proti úniku vody Antiowerflow
  • Odložený štart až o 24 h

Práčka DXOA 69AHC3/1-S ušetrí nemalé peniaze

Spredu plnená práčka DXOA 69AHC3/1-S zaujme svojou nízkou spotrebou a množstvom zaujímavých funkcií. Ide teda o úplne ideálny spotrebič do moderne zmýšľajúcej domácnosti. Svojimi parametrami sa zaraďuje do maximálne úspornej kategórie A+++, takže vám šetrí peňaženku. Vďaka špičkovému invertorovému motoru sa hlučnosť pohybuje na naozaj nízkych hodnotách, ktoré aj pri odstreďovaní nepresiahnu hranicu 80 dB.

Patentovaný systém All In One od spoločnosti Hoover

Funkciou, ktorou práčka Hoover DXOA 69AHC3/1-S disponuje, je patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku a vody All In One. Jednoducho sa zmiešajú v špeciálnej komore a následne dôjde ku kropeniu bielizne vytvorenou penou. Výrazne sa tak  zníži čas a zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách okolo 20 °C. V neposlednom rade je potrebné spomenúť veľmi jednoduché ovládanie pomocou otočného ovládača a dotykového displeja. Po bezpečnostnej stránke je pripravená ochrana proti prepeneniu alebo úniku vody Antioverflow a samozrejme aj bezpečnostná zámka dverí.

Jednoduché ovládanie a kvalitný bubon Shiatsu

Práčka Hoover DXOA 69AHC3/1-S vyniká prepracovaným bubnom Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny. S prehľadom do neho uložíte až 9 kg špinavej bielizne. Práčka disponuje množstvom inovatívnych technológií, ktoré výrazne uľahčia a zefektívnia celkové používanie. Technológia One Touch umožní bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC s inteligentným telefónom a môžete ju ovládať. Samozrejmá je možnosť sťahovania nových funkcií a cyklov alebo vedenie rôznych štatistík prania a prehľad čerpania energie.

Sušička HOOVER DXW H9A3CTEX-S

V boji s práve vypratou, mokrou bielizňou vám pomôže zase DXW H9A3CTEX-S. Táto kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom predstavuje účinné zariadenie s inovatívnymi technológiami, ktoré vám uľahčia každodenný boj so špinavou bielizňou. Patrí do energeticky úspornej triedy A+++. V bubne s veľkým objemom naraz usušíte až 9 kg bielizne. Sušička je teda vhodná aj do početných rodín. Okrem toho disponuje aj veľkými sklenenými plniacimi dvierkami. Ponúka 14 základných programov, ktoré sú doplnené o ďalších 30 One Touch programov. Funkcia odložený štart vám umožní dopredu pohodlne naplánovať sušenie tak, aby ste mali všetko hotové po príchode z práce.

Kľúčové vlastnosti sušičky HOOVER DXW H9A3CTEX-S

  • Sušička patriaca do en. triedy A+++
  • Senzor upravuje dĺžku sušenia
  • Invertorový motora dosiahne hluk maximálne 66 dB
  • Spätný chod bubna – proti pokrčeniu a kvôli jednoduchšiemu žehleniu
  • Prehľadný displej
  • Moderné technológie (NFC)
  • Ukazovateľ zanesenia filtra a naplnenia nádoby na vodu
  • Zvukový signál na konci programu
  • Kapacita kondenzačnej nádrže je 5 l
  • 14 programov sušenia a 30 One Touch

Bezdotykové prepojenie sušičky pomocou technológie NFC a WiFi

Veľkou prednosťou sušičky HOOVER je technológia One Fi Extra, vďaka ktorej ju môžete ovládať prostredníctvom vášho inteligentného mobilného telefónu alebo tabletu. K dispozícii je tiež klasické ovládanie, ktoré zaisťuje veľký digitálny displej. Invertorový motor, ktorý túto sušičku poháňa, je veľmi tichý, spoľahlivý a veľmi úsporný. Antikorový sušiaci bubon sa otáča v obidvoch smeroch, čo zaručuje ochranu proti pokrčeniu tkanín. Nechýba ani bezpečnostná zámka dverí.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je display v českém jazyce...

Dobry den.Potrebovala bych vedet jaky je vhodny mezikus pro tuto sadu prack a susicky HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S.Dekuji

Dají se spotřebiče postavit na sebe nebo musí stát každý zvlášť?

Diskusia a poradňa k HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S
Príslušenstvo pre HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + HOOVER DXW H9A3CTEX-S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií