Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOOVER HDPN 4S603PW/E

Zobraziť katalóg
HOOVER HDPN 4S603PW/E + 5 rokov záruka po registrácii + tablety do umývačky riadu zadarmo po registrácii
3,5 6 hodnotení
Umývačka riadu – štandardná (60 cm), voľne stojaca a s čelným ovládacím panelom, energetická trieda C, umyje až 16 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), príborový kôš, zásuvka na príbory, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, program na ochranu skla, rýchle umývanie, zvukový signál ukončenia umývania, dotykové ovládanie, polovičná náplň, WiFi, detekcia nečistôt, samočistiaci filtračný systém a ExtraHygiene, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H)
Kód:  HOOVMY009 Produktové číslo:  32002179 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER HDPN 4S603PW/E

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E
Vypnuté

Umývačka

HOOVER HDPN 4S603PW/E

Zaobstarajte si spoľahlivú umývačku, ktorá vám ušetrí tak drahocenný čas, ktorý investujete do umývania použitých tanierov, hrnčekov a hrncov. Zverte túto starosť odborníkom od spoločnosti Hoover. Nerezová voľne stojaca umývačka riadu HOOVER HDPN 4S603PW/E pojme hneď 16 súprav riadu a hodí sa tak aj do početnejších rodín. V prípade plnej náplne je možné vrchný kôš prispôsobiť. Veľkou prednosťou je potom aj možnosť využitia funkcie polovičnej náplne.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Kľúčové vlastnosti umývačky HOOVER HDPN 4S603PW/E

Automatické otváranie dverí Auto Open

Úsporný program Total Care

Wifi + Bluetooth pripojenie

Inteligentná domácnosť

Podstavná umývačka Hoover s funkciou rozpoznania nečistôt

Najvyššia hygiena

Ukazovateľ ADDISH

Voľne stojaca umývačka riadu HOOVER s ramenom Power Wash

Kontrolný cyklus a naprogramovaná údržba

Voľne stojaca umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E so šetrnými programami

Do umývačky riadu Hoover môžete vložiť aj ten najkrehkejší riad, ktorý doma máte. Šetrný program Total Care sa totiž o všetko postará. A automatické otváranie dverí sa potom postará o prirodzené uschnutie.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Dvere s automatickým otváraním

Podstavná umývačka riadu HOOVER HDPN 4S603PW/E disponuje automatickým otváraním dverí, ktoré môžete zapnúť pri rôznych programoch. Po skončení cyklu sa dvierka umývačky automaticky otvoria o niekoľko centimetrov. Vďaka tomu sa dostane vzduch dovnútra umývačky, ktorý riad prirodzene vysuší. Ušetríte tak množstvo energie. V prípade, že pri daných cykloch zvolíte možnosť otvárania dverí, cykly automaticky zmenia svoje nastavenie tak, aby optimalizovali teplotu posledného oplachovania.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Šetrný program Total Care

Voľne stojaca umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E vám ponúkne špeciálny cyklus, ktorý dokáže umyť aj najkrehkejšie kúsky riadu. Pohodlne tak môžete do umývačky vložiť porcelán alebo sklo. O váš riad tak bude vždy skvele postarané. Program Total Care využíva technológiu impulzívneho umývania, ktorá počas umývacieho cyklu umožní motoru meniť rýchlosť od nízkych otáčok až po 5 000 otáčok za minútu. Zároveň zaistí maximálnu účinnosť počas umývania.

Prepojte umývačku HOOVER HDPN 4S603PW/E pomocou WiFi

Umývačka riadu HOOVER HDPN 4S603PW/E vám ponúkne možnosť prepojenia cez WiFi a Bluetooth. Dokonca môžete umývačku ovládať pomocou hlasového asistenta. To však iba v anglickom jazyku.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Možnosť prepojenia umývačky HOOVER HDPN 4S603PW/E pomocou WiFi

Medzi hlavné prednosti umývačky HOOVER HDPN 4S603PW/E patrí bezpochyby bezdrôtové ovládanie pomocou technológie Bluetooth a WiFi, na svoje si tak prídu aj vyznávači moderných vymožeností.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Ovládajte umývačku riadu pomocou hlasového asistenta

Smart aplikácia Hoover Wizard vám umožní sledovať spotrebu umývačky riadu HOOVER HDPN 4S603PW/E. Rovnako jednoducho môžete vyberať príslušné programy pre váš riad. Umývačku môžete tiež ovládať pomocou aplikácie Hoover Wizard, alebo pomocou hlasového asistenta Amazon Alexa či Google Assistant (len v anglickom jazyku).

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Automatický senzor rozpozná nečistoty

Súčasťou voľne stojacej umývačky HOOVER HDPN 4S603PW/E je automatický senzor, ktorý reguluje parametre umývania, ako je množstvo vody, teplota a doba, v závislosti od dávky a znečistenia riadu, tiež optimalizuje spotrebu vody a energie.

Voľne stojaca umývačka ponúka rôzne praktické funkcie

Do umývačky HOOVER HDPN 4S603PW/E môžete vložiť riad aj počas umývacieho cyklu. Samočistiaci antibakteriálny filter sa potom postará o čistú vodou počas všetkých fáz umývania.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Samočistiaci antibakteriálny filter

Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E disponuje samočistiacim antibakteriálnym filtrom, ktorý sa postará o stále čistú vodu vo všetkých fázach umývania. Antibakteriálny filter navyše zaručuje vyššiu štandardnú hygienu.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Funkcia Addish umožní pridanie ďalšieho riadu

Do umývačky riadu HOOVER HDPN 4S603PW/E môžete tiež pridať riad vďaka praktickej funkcii Addish. Táto funkcia vám umožní vložiť riad aj po začiatku spustenia umývacieho cyklu. Pokiaľ ste teda pustili program a zabudli ste do umývačky vložiť ďalší riad, jednoducho ho do umývačky pridáte a cyklus bude ďalej pokračovať.

Praktické rameno Power Wash

Umývačka riadu HOOVER HDPN 4S603PW/E s ramenom Power Wash

Vnútri umývačky HOOVER HDPN 4S603PW/E sa nachádza tretie umývacie rameno Power Wash, ktoré umožňuje štyrikrát efektívnejšie umývanie riadu. Rameno sa nachádza presne tam, kde sa ukladajú najšpinavšie kusy riadu. Vďaka ramenu, šiestim vodným tryskám a rotácii, bude váš riad perfektne čistý.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Rýchla podpora a pomoc

Rýchla pomoc pre vašu umývačku HOOVER HDPN 4S603PW/E

Dlhšia životnosť umývačky riadu? Spustite rozsiahlu a podrobnú kontrolu všetkých komponentov a stavu umývačky. V prípade poruchy vás bude aplikácia informovať a pomôže vám problém krok po kroku vyriešiť. Aplikácia vás tiež upozorní na kontrolný cyklus.

Vypnuté
Umývačka HOOVER HDPN 4S603PW/E

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
87 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
16 × Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
87 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
16 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
233 h (13 980 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
10,9 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Zvukový signál ukončenia umývania, Dotykové ovládanie, Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš, Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mozem poprosit nieco napisat o programe ako ju obsluhovat dakujem

Dobrý večer. Nyní běží u konkurence akce 5 let +11 let na motor + tablety na 1 rok zdarma. Jak to máte vy? Z těchto tří akcí si lze vybrat pouze jednu možnost ? Děkuji Martin

Dobrý den, u jiných prodejců je možnost prodloužit záruku a zdarma tablety na celý rok. U vás to není.

Diskusia a poradňa k HOOVER HDPN 4S603PW/E
Príslušenstvo pre HOOVER HDPN 4S603PW/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HDPN 4S603PW/E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií