Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover HGO320H 011

Zobraziť katalóg
Hoover HGO320H 011 + žehlička zadarmo po registrácii
4,2 32 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, doba prevádzky 120min, doba nabíjania 5h, hlučnosť 65dB, objem nádoby na prach 0.35l, predvoľba miestností na upratovanie a senzor proti pádu zo schodov, ovládanie na tele, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážky do výšky 1 cm, čistenie pomocou programov, spôsob navigácie základný, EPA filter
Kód:  HOORV349 Produktové číslo:  38383000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hoover HGO320H 011

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Robotický vysavač Hoover HGO320H 011 s mopem
Vypnuté

Robotický vysávač s mopom

Hoover HGO320H 011

Hoover HGO320H 011 v elegantnej čiernej farbe je inteligentný a praktický pomocník do každej domácnosti. Robotický vysávač vám umožní povysávať a utrieť naraz, čo vám značne ušetrí čas. Kvalitná lítiová batéria vám poskytne až 120 minút prevádzky. Batéria sa dobíja 4 – 5 hodín. Využiť môžete nastavenie 2 úrovní výkonu (Eco, Standard) a 5 praktických programov. Predmotorový umývateľný EPA filter a čistiaca kefka umožňujú jednoduchú a rýchlu údržbu vysávača Hoover.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Hoover HGO320H 011

Pokročilá gyroskopická navigácia

2 v 1 suché vysávanie a mokré utieranie

Bezuhlíkový motor

5 programov vysávania

Senzory proti pádu

Funkcia plánovania

Doba prevádzky batérie až 120 minút

Dôkladné čistenie a malá výška

Bezdotykové senzory

Inteligentný a praktický pomocník do každej domácnosti

Automatický vysávač Hoover HGO320H 011 je vybavený pokročilou gyroskopickou technológiou a hlasovou funkciou Info Voice.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Krásne čistý domov s vysávačom Hoover HGO320H 011

Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 ponúka okrem vysávania aj možnosť utierania. Dokonale tak vysaje a poutiera váš domov v jednom kroku. Vysávač disponuje nádobou na vodu s objemom 125 ml. Pokiaľ nechcete neustále myslieť na to, kedy je potrebné upratať, nastavte si týždenný plán vysávania. Robot Hoover sa o upratovanie potom postará sám. Prekážky a nábytok nie sú pre vysávač žiadny problém. Bez námahy a pohodlne sa pohybuje okolo nich. Výhodou vysávača je kvalitná lítiová batéria, ktorá vám poskytne až 120 minút nepretržitého vysávania.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Gyroskopická navigácia s mapovaním

Pokročilá technológia gyroskopickej navigácie s mapovaním navedie vysávač Hoover HGO320H 011 do každého kúta. Navigácia zároveň poskytuje presné smerové horizontálne, polohové, rýchlostné a akceleračné signály. Vďaka tomu dosiahne vysávač perfektné výsledky a uprace väčšiu plochu na jedno nabitie.

5 praktických programov na perfektné upratovanie domácnosti

Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 vám ponúkne celkom 5 praktických programov a výkonný motor. Vysávač zároveň vysáva a utiera.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Vysávajte a utierajte naraz

Ušetrite si veľa námahy a času s robotickým vysávačom Hoover HGO320H 011, ktorý vysaje a utrie v jednom kroku. Počas vysávania a utierania sa podlahy zbavia všetkých nečistôt a prachu. Vysávač Hoover HGO320H 011 je vhodný na všetky druhy podláh vrátane drevených, dlaždicových, laminátových, kamenných či vinylových.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Výkonný motor vysávača Hoover HGO320H 011

Výkonný bezuhlíkový motor vám poskytne vynikajúce sanie, ktoré odstráni nielen väčšie častice nečistôt, ale aj jemný prach. Motor vysávača Hoover HGO320H 011 pracuje s permanentnými magnetmi, ktoré znižujú trenie a vibrácie, a tým zvyšujú rýchlosť. Motor vám zaručí dlhšiu životnosť a zároveň perfektné výsledky pri upratovaní.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Hoover ponúka 5 praktických programov

Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 vám ponúkne hneď 5 rôznych programov, ktoré môžete využiť presne podľa vašich aktuálnych potrieb. Program AUTO umožní vysávaču nastaviť najlepší režim na čistenie. Vďaka programu PARALLEL sleduje vysávač paralelnú cestu. Intenzívne čistí uzavretý priestor a sleduje kruhovú cestu pomocou inteligentného programu SPOT. Program EDGE zase využijete, pokiaľ potrebujete čistiť pozdĺž stien a nábytku. V prípade, že potrebujete povysávať len niektoré nečistoty alebo určité časti, využite program MANUAL, ktorý vám umožní vysávač Hoover ovládať pomocou šípok na priloženom diaľkovom ovládači. Využiť možno tiež nastavenie výkonu na dvoch úrovniach (Eco, Standard).

Tri senzory automaticky rozpoznávajú schody a znížené miesta

Tri senzory automaticky rozpoznávajú schody a znížené miesta, takže nedochádza k nechcenému pádu. Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 je skvelá investícia, ktorá sa oplatí.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

3 senzory proti pádu

Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 sa pýši tromi senzormi, ktoré automaticky rozpoznávajú schody a znížené miesta, takže nedochádza k nechcenému pádu. Vďaka senzorom sa tak nemusíte obávať o váš vysávač.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Nastavte si pravidelné upratovanie

Priložený diaľkový ovládač vám umožní pohodlne si naplánovať vysávanie aj v čase, keď práve nie ste doma. Pravidelné upratovanie si môžete nastaviť na 7 dní v týždni a čas si zvolíte presne podľa vašich potrieb. Nemusíte tak myslieť na upratovanie a vysávač Hoover HGO320H 011 sa o všetko postará sám.

Automatický vysávač Hoover HGO320H 011 zaistí až 120 minút prevádzky

Kvalitná lítiová batéria vám poskytne až 120 minút prevádzky. Automatický vysávač Hoover HGO320H 011 odstráni aj chlpy od vašich domácich miláčikov.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Kvalitná lítiová batéria s výdržou až 120 minút prevádzky

Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 je vybavený kvalitnou lítiovou batériou, ktorá vám poskytne až 120 minút prevádzky, počas ktorej perfektne uprace celý váš domov. Vysávač je vybavený pokročilým systémom, ktorý zastaví nabíjanie batérie vo fáze, kedy je plne nabitá. Nemôže sa tak stať, že by dochádzalo k jej prebitiu. Výhodou kvalitnej lítiovej batérie je neprítomnosť pamäťového efektu, vďaka čomu môžete batériu nabíjať kedykoľvek bez toho, aby ste znížili jej kapacitu.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Poradí si aj s chlpmi domácich miláčikov

Máte domácich miláčikov a trápia vás neustále chlpy na podlahe? So všetkým vám pomôže robotický vysávač Hoover HGO320H 011. Je vybavený 2 postrannými kefkami, rotujúcou centrálnou kefou a silným sacím výkonom, ktorý efektívne odstráni všetky nečistoty, prach a dokonca už spomínané chlpy od vašich domácich miláčikov. Vysávač je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Prekážky nie sú pre robota Hoover HGO320H 011 žiadny problém!

Prekážky nie sú pre robota Hoover HGO320H 011 žiadny problém!
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 je vybavený inteligentnými senzormi, ktoré detegujú akúkoľvek prekážku a nábytok. Vo chvíli, keď senzory detegujú prekážku, robot automaticky zníži svoju rýchlosť a zmení smer. Vďaka praktickým senzorom tak nedochádza k zbytočným nárazom či nepríjemným kolíziám.

Kvalitná LED kontrolka

Plne samostatný robotický vysávač Hoover

Robot Hoover HGO320H 011 je plne samostatný. Po dokončení cyklu alebo vybití batérie sa sám automaticky vráti do nabíjacej základy. Hneď ako je vysávač opäť nabitý, LED kontrolka bude nepretržite svietiť modro. Blikajúca LED kontrolka značí nabíjanie. Po nabití je vysávač Hoover opäť pripravený na použitie.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Nízka výška

Výška iba 8,5 cm

Veľkou výhodou robotického vysávača Hoover HGO320H 011 je jeho malá výška, ktorá dosahuje iba 8,5 cm. Malá výška umožňuje vysávaču ľahko sa dostať aj pod nízky nábytok či posteľ.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Praktické príslušenstvo

Všestranný pomocník do vašej domácnosti

Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom v domácnosti. Predmotorový umývateľný EPA filter a čistiaca kefka umožňujú jednoduchú a rýchlu údržbu. V balení je dodaná náhradná sada príslušenstva.

Vypnuté
Robotický vysávač Hoover HGO320H 011 s mopom

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Zajímalo by mě, měl jsem vysavač v bytě - vše ok. Nyní je přemístěny v jiném bytě a vysavač se nemůže zorientovat, vždy vyjede ujede kousek a hodí chybu. Je nějaká možnost jak ho zresetovat aby zase fungoval normálně? Děkuji za odpověď

Dobry den, mate v ponuke aj nahradne diely ako kefy, filtre? Dakujem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat vysavač jsem koupila mám ho 14dni ale začal dělat šílený rachot když vysává jako by bylo něco zadřenýho.Už jsem vše vyčistila a už ne nenapadá čím by to mohlo být ?

Dají se sehnat náhradní baterie?

Dobrý den, prosím o informaci jakou má vysavač spotřebu poté co se nabije a bude nabitý stát v nabíječce. Děkuji

dobrý den dá se k tomuto vysavači koupit náhradní nadrzka na vodu??

Dobrý den , má vysavač v sobě funkci ,když se vybije tak se vrátí na místo kde skončil úklid? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jestli je ovládání v českém jazyce. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, zvládne vysavač i koberce s delším chlupem?

Dobrý den, prosím, jak velký prostor je potřeba kolem dobíjecí stanice? Potřebujeme jej umístit pod schody, nebude to problém? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Hoover HGO320H 011
Príslušenstvo pre Hoover HGO320H 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HGO320H 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover HGO320H 011.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií