PET AD homeoffice

HOOVER HGV64SXV B + HOOVER HOAZ 7150 IN + HOOVER HMGV 28 GDFB

Zobraziť katalóg
HOOVER HGV64SXV B + HOOVER HOAZ 7150 IN + HOOVER HMGV 28 GDFB
Set spotrebičov – RÚRA: vstavaná, teplovzdušná, objem 78l, A, 7 programov pečenia + svetlo, dotykový displej s otočnými gombíkmi, Soft Close, LED osvetlenie, 2 rošty na pečenie, 1 plech, V׊×H 59.5×59.5×56.8cm, farba nerezová + čierne sklo, VARNÁ DOSKA: plynová, šírka 60cm, 4 horáky, elektrické zapaľovanie pomocou gombíka, bezpečnostná poistka plynu, liatinové podpery, farba čierne sklo s čelnou nerezovou doskou, MIKROVLNNÁ RÚRA: vstavaná, objem 28l, 5 úrovní výkonu, dotykové ovládanie, 8 automatických programov, 2 druhy ohrevu – mikrovlnný + gril, otočný tanier – priemer 31.5cm, detská poistka, V׊×H 38.8×59.5×40cm, farba nerezová + čierne sklo
Kód:  HOOVSET34 Stránky výrobcu
HOOVER HGV64SXV B + HOOVER HOAZ 7150 IN + HOOVER HMGV 28 GDFB Predaj skončil

HOOVER HGV64SXV B + HOOVER HOAZ 7150 IN + HOOVER HMGV 28 GDFB

V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej klasickej elektrickej a mikrovlnnej rúry, ktorá je doplnená o plynovú varnú dosku od spoločnosti Hoover. Všetky tri spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Iste vás poteší, že rúra v energetickej triede A patrí medzi úsporné spotrebiče. Varná doska zase vyniká skleneným povrchom, 4 zónami ohrevu a vstavaná mikrovlnná rúra disponuje 5 úrovňami výkonu.

Kľúčové vlastnosti rúry Hoover HOAZ 7150 IN

  • Veľký objem 78 l
  • 7 programov
  • Tlmené dovieranie dvierok Soft Close
  • Dotykové ovládanie s otočnými voličmi
  • Elektronická minútka s odloženým štartom pečenia
  • Tangenciálne ochladzovanie rúry a dvierok
  • LED osvetlenie
  • Teleskopické výsuvy

Veľký objem a tiché dovieranie Soft Close

Hoover HOAZ 7150 IN vyniká 7 programami a 78 l objemom, preto v nej môžete pripraviť aj viac chodov naraz. Vybrať si možno z niekoľkých programov a funkcií, ako je napríklad gril, gril s ventilátorom, špeciálny program Pizza či rozmrazovanie. Po stránke komfortu je rúra Hoover vybavená špeciálnym systémom tlmeného dovierania dvierok Soft Close, úsporným LED osvetlením a jednoduchým ovládaním pomocou dotykového displeja a otočných voličov. Pre maximálnu bezpečnosť potom rúra disponuje dvojitým sklom dvierok a tangenciálnym ochladzovaním.

Mikrovlnná rúra HMGV 28 GDFB

Vstavaná mikrovlnná rúra HMGV 28 GDFB pojme tanier s priemerom 31,5 centimetrov a samotná rúra má objem 28 litrov. Je vyrobená v modernom antikorovom vyhotovení s čiernym sklom, takže neurobí hanbu v žiadnej kuchyni. Jednoduché ovládanie je realizované pomocou tlačidiel a čierno-bieleho grafického displeja. Mikrovlnný výkon 900 W je rozdelený do 5 úrovní. Zaiste poteší prítomnosť časovača, elektronické otváranie dvierok a detská poistka.

Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry HOOVER HMGV 28 GDFB

  • Vstavaná mikrovlnná rúra od spoločnosti HOOVER
  • Mikrovlnný výkon je 900 W a výkon grilu je 1 000 W
  • Veľa praktických funkcií
  • Vnútorný objem 28 l
  • Dotykové ovládanie
  • 8 automatických programov
  • Časovač a detská poistka
  • Antikorové vyhotovenie a čierne sklo

Plynová doska HOOVER HGV64SXV B

Pokukujete po novej plynovej doske, ktorá splní všetky vaše očakávania? V tom prípade tu pre vás máme túto dizajnovo vydarenú varnú dosku Hoover HGV64SXV B. Jej povrch je vyrobený v kombinácii čierneho skla a antikorových prvkov, teda sa bude krásne vynímať v akejkoľvek modernej kuchyni. Spotrebič disponuje 4 plynovými horákmi, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov a panvíc. Pre ich maximálnu stabilitu je doska vybavená liatinovými držiakmi. Poteší vás ľahko dostupný ovládací panel, ktorý je umiestnený v prednej časti. O jednoduchú obsluhu a zapaľovanie sa starajú otočné voliče.

Kľúčové vlastnosti plynovej varnej dosky HOOVER HGV64SXV B

  • Kvalitná varná plynová doska so štyrmi horákmi
  • Integrované elektrické zapaľovanie plynu v otočnom voliči
  • Moderné vyhotovenie – čierne sklo s antikorovými doplnkami
  • Liatinové podpery a vertikálne horáky
  • Ovládanie otočnými voličmi s bezpečnostnými ventilmi
  • Šírka dosky 595 mm

Doplňujúce informácie dosky HGV64SXV B:

Plynové horáky:

Výkon 1. výhrevného telesa:
1 100 W

Výkon 2. výhrevného telesa:
2 500 W

Výkon 3. výhrevného telesa:
1 750 W

Výkon 4. výhrevného telesa:
1 750 W

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER HGV64SXV B + HOOVER HOAZ 7150 IN + HOOVER HMGV 28 GDFB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HGV64SXV B + HOOVER HOAZ 7150 IN + HOOVER HMGV 28 GDFB.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií