AD homeoffice PET

Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Zobraziť katalóg
Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo
Digestor komínový, 705 m3/h, 4 rýchlosti, odťah 15 cm alebo recirkulácia, funkcia Clean Air, WIZARD - pripojenie cez WiFi, elektronický programátor, 2 hliníkové tukové filtre, 2x uhlíkový filter, 2x 1,5 W LED osvetlenie
Kód:  HOOV021 Produktové číslo:  36900572 Stránky výrobcu
Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo Predaj skončil

Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Doprajte si luxus a povedzte už nadobro stop nepríjemnému zápachu! Extrémne vyspelý a výkonný odsávač pár je vybavený kvalitnou spätnou klapkou, čo má extrémnu výhodu v tom, že v zime do kuchyne neprichádza studený vzduch a neodchádza z nej drahocenné teplo. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Telo odsávača je kompletne z antikorovej ocele, filtrovanie zaisťuje uhlíkový filter FCH 260. Na ideálne prispôsobenie výkonu má celkovo štyri rôzne rýchlosti, najvyššia ponúka neuveriteľný výkon 707 odsatých kubických metrov za hodinu. Aj napriek extrémne vysokému výkonu bola hladina hluku potlačená na 69 dB pri maximálnom výkone. Vďaka svojmu výkonu a kvalitnému vyhotoveniu vás nesklame ani v reštauračnom zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť odťahu do komína alebo recirkulácie
  • Spätná klapka zaistí lepšiu úsporu
  • Extrémne vysoký výkon súčasne s prijateľnou úrovňou hluku
  • Šírka 90 cm
  • Wi-Fi pripojenie na ovládanie cez smartfón alebo tablet
  • Dve LED žiarovky na zaistenie kvalitného osvetlenia
  • Časovač

Ovládanie cez internet

Ovláda sa pomocou praktického tlačidlového prepínača alebo online! Bežte s dobou a kúpte si najmodernejšie zariadenie, ktoré vám umožní správu takmer odkiaľkoľvek, kde je prístup na internet. Skontrolujte si, či je vo vašej kuchyni digestor stále v prevádzke, prípadne upravte výkon odsávania. Spotrebič Hoover je možné synchronizovať s takmer akýmkoľvek tabletom či iným inteligentným zariadením.

Funkcia Clean air

Ako už anglický názov napovedá, táto funkcia sa zameriava na "čistý vzduch". Táto praktická funkcia myslí predovšetkým na vaše zdravie a automaticky čistí vzduch v miestnosti. Predchádza sa tak vzniku plesní či chronických alergií.

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HHV 97 SLX WIFI + 5 let záruka zdarma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 Jahre Garantie kostenlos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 Jahre Garantie kostenlos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 év garancia ingyen.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií