Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

HOOVER HI420 + HOOVER HOZ3150WI + HOOVER HMGV 28 GDFW

Zobraziť katalóg
HOOVER HI420 + HOOVER HOZ3150WI + HOOVER HMGV 28 GDFW
Set spotrebičov – RÚRA: vstavaná, objem 68l, A+, 7 programov pečenia + svetlo, dotykový displej s ovládacími gombíkmi, pravý horúci vzduch, Chef panel, teleskopické výsuvy, 2 plechy, 1 rošt na pečenie, V׊×H 59.5×59.5×56.7cm, farba nerezová + biele sklo, VARNÁ DOSKA: indukčná, 9 úrovní výkonu, dotykové ovládanie, 4 varné zóny, celkový príkon 3kW – možnosť pripojiť na 230V, 16A, vyhotovenie: skosené hrany, RÚRA: vstavaná, objem 28l, 5 úrovní výkonu, dotykové ovládanie, 8 automatických programov, 2 druhy ohrevu – mikrovlnný + gril, otočný tanier – priemer 31.5cm, detská poistka, V׊×H 38.8×59.5×40cm, farba biela
Kód:  HOOVSET33 Stránky výrobcu
HOOVER HI420 + HOOVER HOZ3150WI + HOOVER HMGV 28 GDFW Predaj skončil

HOOVER HI420 + HOOVER HOZ3150WI + HOOVER HMGV 28 GDFW

V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej klasickej elektrickej a mikrovlnnej rúry, ktorá je doplnená o varnú dosku od spoločnosti Hoover. Všetky tri spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Iste vás poteší, že rúra v energetickej triede A+ patrí medzi úsporné spotrebiče. Varná doska zase vyniká 4 indukčnými zónami a vstavaná mikrovlnná rúra disponuje 5 úrovňami výkonu.

Kľúčové vlastnosti rúry Hoover HOZ3150WI

  • Veľký objem 68 l
  • 7 programov
  • Tlmené dovieranie dvierok Soft Close
  • Dotykové ovládanie s otočnými voličmi
  • Elektronická minútka s odloženým štartom pečenia
  • Chef panel – otvory v zadnej stene pre rovnomernú distribúciu tepla
  • Tangenciálne ochladzovanie rúry a dvierok
  • Halogénové osvetlenie a teleskopické výsuvy

Veľký objem a Chef Panel

Hoover HOZ3150WI vyniká 7 programami a 68 l objemom, preto v nej môžete pripraviť aj viac chodov naraz. Vybrať si možno z niekoľkých programov a funkcií, ako je napríklad gril, pravý horúci vzduch, špeciálny program Pizza alebo rozmrazovanie. Chef Panel sa potom vďaka otvorom v zadnej stene stará o rovnomernú distribúciu tepla pre čo najefektívnejší výsledok pečenia. Po stránke komfortu je rúra Hoover vybavená antikorovými drôtenými pojazdmi na vedenie plechov, teleskopickým výsuvom, halogénovým osvetlením a jednoduchým ovládaním pomocou dotykového displeja a otočných voličov. Pre maximálnu bezpečnosť potom rúra disponuje dvojitým sklom dvierok, tangenciálnym ochladzovaním a detskou poistkou, ktorá zablokuje ovládanie.

Mikrovlnná rúra HMGV 28 GDFW

Vstavaná mikrovlnná rúra HMGV 28 GDFW sa stane ideálnym spoločníkom pri každodennej príprave alebo rýchlom ohreve pokrmov. Otočný tanier má priemer 31,5 cm a samotná rúra má objem 28 litrov. Je vyrobená v modernom antikorovom vyhotovení s bielym sklom, takže neurobí hanbu v žiadnej kuchyni. Jednoduché ovládanie je realizované pomocou tlačidiel a čierno-bieleho grafického displeja. Mikrovlnný výkon 900 W je rozdelený do 5 úrovní. Zaiste poteší prítomnosť časovača, elektronické otváranie dvierok a detská poistka.

Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry HOOVER HMGV 28 GDFW

  • Vstavaná mikrovlnná rúra od spoločnosti HOOVER
  • Mikrovlnný výkon je 900 W a výkon grilu je 1 000 W
  • Veľa praktických funkcií
  • Vnútorný objem 28 l
  • Dotykové ovládanie
  • 8 automatických programov
  • Časovač a detská poistka
  • Antikorové vyhotovenie a biele sklo

Indukčná varná doska Hoover HI420

Povrch varnej dosky Hoover HI420 je dokonale hladký, a teda sa bude krásne vynímať v akejkoľvek modernej kuchyni. Spotrebič disponuje 4 varnými zónami, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov a panvíc. Poteší vás ľahko dostupný ovládací panel, ktorý je umiestnený v prednej časti. O jednoduchú obsluhu sa stará dotykový ovládač. Prítomná je aj praktická funkcia časovača, ktorý dovoľuje naplánovať presný čas vypnutia jednotlivých varných zón.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Hoover HI420

  • 4 zóny
  • Ovládanie dotykovým senzorom
  • Bezrámečková
  • Hladký povrch pre ľahké čistenie
  • Výkon 2. výhrevného telesa je až 2 000 W
  • Elektronický časovač

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER HI420 + HOOVER HOZ3150WI + HOOVER HMGV 28 GDFW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HI420 + HOOVER HOZ3150WI + HOOVER HMGV 28 GDFW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií