Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Hoover HLSI 663 GT WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Zobraziť katalóg
Hoover HLSI 663 GT WIFI + 5 rokov záruka zadarmo
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 16 súprav riadu, A++/A/A, 12 programov, 7 teplôt, 7 stupňov zmäkčovania vody, Dirt Sensor System, WIZARD - pripojenie cez WiFi, Aquastop, nastaviteľná výška horného koša, horný XL kôš, dolný XXL kôš, odložený štart 1 - 23 hodín
Kód:  HOOV024 Produktové číslo:  HLSI663GTWIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hoover HLSI 663 GT WIFI + 5 rokov záruka zadarmo Predaj skončil

Hoover HLSI 663 GT WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Už vás nebaví umývať riad ručne? Potrebujete sa po náročnej hostine skôr uvoľniť a vychutnať si pohodu pri televízii? Kúpte si túto jedinečnú umývačku Hoover, ku ktorej ani nebudete musieť vstať, aby sa zapla. Je vybavená Wi-Fi technológiou a vy ju tak budete môcť jednoducho ovládať prostredníctvom vášho inteligentného telefónu či tabletu. Energetická trieda A++ vám bude schopná ušetriť nemalé finančné prostriedky za prevádzku spotrebiča.

Vlastnosti

  • Ochrana proti pretečeniu Aquastop
  • Elektronický programátor
  • Digitálne odpočítavanie
  • Kondenzačné sušenie
  • Zvukový signál ukončenia programu umývania
  • Indikátor doplnenia soli a leštiaceho prostriedku
  • Hlučnosť 43 dB Supersilent
  • Trojitý samočistiaci antikorový mikrofilter

Nastaviteľný kôš

Umývačka disponuje multifunkčným digitálnym displejom, na ktorom si môžete zvoliť jeden z 12 umývacích programov. Pojme šestnásť jedálenských súprav a ponúka sedem stupňov zmäkčovania vody. Ďalej je vnútro umývačky vybavené doplnkovým držiakom na servírovacie príbory a určite vás potešia aj tri koše s komfortnými držadlami. Výšku horného XL koša si môžete ľubovoľne nastaviť vďaka funkcii EasyClick a dolný XXL kôš zase disponuje bezpečnostnou poistkou.

Systém Dirt Sensor

Nenahraditeľnou funkciou je bezpochyby funkcia odloženého štartu, ktorá príde vhod vždy, keď momentálne nie ste doma. Systém umývania Dirt Sensor Systém prispôsobí program podľa momentálnej čistoty vody. Na výber má používateľ 4 základné umývacie programy, ktoré si môže modifikovať.

Umývacie programy

  • Program Steam 75 °C + hygienické umývanie 75 °C
  • Intenzívny a rýchly program 65 °C
  • Univerzálny automatický program 50 - 60 °C (automatický program) + univerzálne umývanie + 65 - 75 °C (automatický program) bežné umývanie 45 - 55 °C (automatický program)
  • Program Eco 45 °C + nočný program 55 °C
  • Jemné umývanie 45 °C
  • Rýchly program 29 minút 50 °C + rýchly program 59 minút 65 °C
  • Predumytie SUPER ECO
  • Štandardný umývací cyklus ECO - 170 minút

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover HLSI 663 GT WIFI + 5 rokov záruka zadarmo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HLSI 663 GT WIFI + 5 let záruka zdarma.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií