Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOOVER HWP 68AMBC/1-S

Zobraziť katalóg
HOOVER HWP 68AMBC/1-S + 20 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,2 19 hodnotení
Práčka - s predným plnením, energetická trieda A, váž. spotreba energie 47 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 44 l, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej a ovládanie mobilom, 1600 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 59,5 × 85 × 53 cm (Š×V×H)
Kód:  HOOVPR023 Produktové číslo:  31010286 Informačný list Stránky výrobcu

HOOVER HWP 68AMBC/1-S

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením
Vypnuté

Práčka s predným plnením

HOOVER HWP 68AMBC/1-S

Práčka s predným plnením HOOVER HWP 68AMBC/1-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Práčka spredu plnená plnením je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 9 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou chytrej aplikácie hOn alebo pomocou prehľadného dotykového displeja. Práčka patrí do energetickej triedy A. Náplň práčky je 8 kg a ponúka 16 programov.Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus. Spredu plnená práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky Hoover HWP 68AMBC/1-S

Kvalitný Eco Power Inverter motor

Konektivita WiFi + Bluetooth

HOOVER ponúka 9 ošetrujúcich pracích cyklov

Šetrí spotrebu vody a energie

Parná funkcia pre hygienicky čistú bielizeň

Možnosť nočného prania

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou

Prehľadný dotykový digitálny displej

Práčku s predným plnením HOOVER HWP 68AMBC/1-S možno pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn

Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou prehľadného dotykového displeja. Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus. Práčka s predným plnením HOOVER HWP 68AMBC/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

HOOVER HWP 68AMBC/1-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nový rad práčok HOOVER disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOROM. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Dokonca je 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám spredu plnená práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-Szaručí dlhú životnosť. Bezkefový motor sa postará o to, aby bola bielizeň lepšie rozložená. Oblečenie tak vytiahnete krásne čisté a menej pokrčené. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka vhodná aj do obývacích iziebspojených s kuchyňou.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Bezdrôtové pripojenie k WiFi

Ovládanie práčky s predným plnením HOOVER HWP 68AMBC/1-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie možno veľmi ľahko skontrolovať stav práčky aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete taktiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba ani možnosť dokonalého nastavenia, ktoré vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň amnoho ďalších tipov.

Šetrí spotrebu vody a energie

Prepojenie práčky HOOVER HWP 68AMBC/1-S vám zaistí jednoduché a komfortné používanie. Práčka navyše šetrí množstvo vody a energie.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou novinkou práčky s predným plnením HOOVER HWP 68AMBC/1-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše odevy. Jednoducho stačí odfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škriabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak máte zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na koľko stupňov sa má danéoblečenie prať. Aplikácia hOn vám tak pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Šetrí spotrebu vody a energie

Práčka plnená spredu HOOVER HWP 68AMBC/1-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Parná funkcia pre hygienicky čistú bielizeň

Práčka s predným plnením HOOVERHWP 68AMBC/1-S disponuje parou, ktorá dokáže oživiť vašu bielizeň, odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať. Parná funkcia rozptýli paru vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa tak bude dať ľahšie vyžehliť a pri niektorých tkaninách to ani nebude potrebné. No neznie to úžasne?

Ovládajte spredu plnenú práčku HOOVER pomocou hlasových asistentov

Spredu plnená práčka s tichým chodom HWP 68AMBC/1-S vám umožní pranie aj v nočných hodinách. Perfektné je ale aj jednoduché ovládanie pomocou hlasových asistentov.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Práčka s predným plnením HOOVER HWP 68AMBC/1-S vám ponúka aj nočné pranie, vďaka ktorému môžete využiť lacnejšiu nočnú elektrinu. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Odteraz nebude problém prať aj v noci bez toho, aby vás práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S niečím rušila.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete práčku HOOVER HWP 68AMBC/1-S  ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

9 pracích cyklov

Spredu plnená práčka HOOVER ponúka 9 ošetrujúcich pracích cyklov

Spredu plnená práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S je vybavená 9 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Auto Care prací cyklus automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Pre rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40°C). Už žiadne zbytočné plytvanie energiami. Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchlo a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút na 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C). O hĺbkové čistenie sa postará Antialergénna starostlivosť (79 min na 60 °C). Jemné osvieženie s dotykom pary dosiahnete pomocou cyklu Starostlivosť pri osviežení (39 min na 30 °C). O vaše športovéoblečenie sa postará Fitness starostlivosť (29 min na 40 °C).

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Digitálny displej

Práčka plnená spredu HOOVER HWP 68AMBC/1-S s prehľadným digitálnym displejom

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je práčka plnená spredu HOOVER HWP 68AMBC/1-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 6-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Vypnuté
Práčka HOOVER HWP 68AMBC/1-S s predným plnením

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
63 kg Hotovo!
Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
Google, Amazon Alexa Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
63 kg Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
Google, Amazon Alexa Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
47 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
8 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
44 l Hotovo!
Doba trvania (pranie)
218 min (3,63 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
C Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
53 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
8 kg Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky do 8 kg bielizne
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

d9bry den. zakupili sme si pracku...ale sucastou nebola nadobka na tekute pracie prostriedky. odkial mozme nadobku ziskat? Dakujem

Dobrý den, potřebuji ověřit rozměry této pračky. Na stránkách Hoover je u tohoto modelu udávána šířka 600 a vy udáváte 595mm, zároveň hloubka 530mm je největší hloubka od dveří až po zadní desku? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat jak se tato pračka zapíná bez wifi, dle obrázku vidím pouze připojení na wifi a né manuálně. Děkuji Tmová

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli rozměr hloubky pračky odpovida popisu? Jde mi o to jestli i dvířka bubnu jsou v uváděném rozměru zapocitany, dekuji

Dobrý den. Kde mohu pračku registrovat kvůli 11 leté záruce na motor? Stránky výrobce nenabízejí registraci výrobku zakoupeného v ČR. Děkuji.

Dobrý den, má pračka ukazatel zbývajicího času praní? Děkuji.

Diskusia a poradňa k HOOVER HWP 68AMBC/1-S
Príslušenstvo pre HOOVER HWP 68AMBC/1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HWP 68AMBC/1-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER HWP 68AMBC/1-S.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií