AD homeoffice PET

Hotpoint-Ariston E4D AA SB C

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston E4D AA SB C
5 2 hodnotení
Americká chladnička kombinovaná štvordverová, 195,5 cm, en. trieda A+, objem chladnička/mraznička 292 l/110 l, Super Freeze - rýchle mrazenie, No Frost, akustický signál otvorených dverí, farba antracitová
Kód:  FBC2083b Produktové číslo:  E4DAASB C

Hotpoint-Ariston E4D AA SB C

Hotpoint-Ariston E4D AA SB C je moderným a komfortným riešením na uloženie všetkých vašich potravín. Štvordverová kombinovaná chladnička ponúka dve police z tvrdeného skla a praktické drôtené držiaky na horizontálne uloženie fliaš. Na perfektné skladovanie ovocia a zeleniny využijete jednu z troch plastových priehradiek. Špičková chladnička disponuje objemom 292 litrov. Preto nemusíte tráviť toľko času nakupovaním. Všetko totiž bezpečne uskladníte. Vďaka dverovým priehradkám budú vaše potraviny dokonale usporiadané - od jogurtov až po vajíčka.

Veľkokapacitná mraznička s objemom 110 litrov ponúka dve veľké zásuvky a praktický výrobník ľadu. Tu môžete veľmi rýchlo zmraziť mäso, ryby aj zeleninu. Vybavená je aj inovatívnou funkciou Super Freeze, ktorá dokáže v priebehu chvíľky zamraziť všetko, čo ste práve uložili. Ďalšou unikátnou technológiou je revolučné chladenie High Definition, ktoré udrží potraviny čerstvé až 10 dní. Vďaka dômyselnému systému Active Oxygen účinne zabraňuje tvorbe baktérií a nežiaducich pachov. Toto ideálne prostredie umožňuje dlhšiu konzerváciu potravín a tiež zachováva ich kvalitu.

Moderná chladnička spadá do energeticky úspornej triedy A+. Preto predstavuje finančne šetrné riešenie oproti iným spotrebičom triedy A. Ak omylom nezatvoríte dvierka chladničky alebo ich necháte otvorené, včas vás upozorní zvukový signál.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tuto lednici mám cca 4-5 let. Asi před týdnem mi děti otevřeli mrazák a špatně jo dovřeli. Druhý den na to manželka přišla a mrazák se nedaří do teď nachladil... V lednici je cca 8°C a v mrazáku kolem -5°C a dnes i k 0°C. V čem bude prosím problém a jak fungují opravy??? Děkuji za odpověď Majer.

dobry den zakoupil jsem a nespokojen.za opravu motoru 9000kc a to ma byt jak pisete LG?na motor jsem cekal 6 tydnu .

Dobry vecer Mam zaujem o kupu hotpoint Ariston len mi prosim vysvetlite rozdiel medzi jednotlivymi typmi, aby dom si veedela vybrat.ja tam rozdiel nevidim, medzi AAA a AA sd alebo sx...dakujem.

Jaká je šíře a hloubka lednice Hotpoint-Ariston E4D AA SB C

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston E4D AA SB C
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston E4D AA SB C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON E4D AA SB C.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií