Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hotpoint-Ariston ELTF 11M121 C EU

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston ELTF 11M121 C EU
4,7 6 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A ++ / A / A, hlučnosť 41dB, 11 programov, odložený štart (1-12 hod.), ukazovateľ nedostatku soli a leštidla, 82 x 59.5 x 57 cm
Kód:  FAM2440q Produktové číslo:  ELTF11M121CEU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston ELTF 11M121 C EU

Praktická vstavaná automatická umývačka Hotpoint-Ariston ponúka kapacitu 14 súprav riadu, s ktorými si poradí vďaka 11 umývacím programom. Šetrne zbaví všetkých nečistôt a s energeticky úspornou triedou A ++ ušetrí aj vašu peňaženku. Ak nenaplníte celú umývačku, môžete využiť šikovný program rýchleho umývania, ktorý ušetrí čas a zároveň zníži spotrebu vody. Riad môžete umývať aj cez noc s nočným režimom s veľmi tichým BLAC motorom. S inteligentnou funkciou odloženého štartu komfortne naplánujete umývací proces na ktorúkoľvek dobu. Užitočnými funkciami sú aj zónové umývanie či možnosť nastavenia extra sušenia.

Odkladací priestor je dômyselne riešený ZigZag držiakmi a posuvnou odkladacou plochou na príbory. Nastaviteľný horný kôš so systémom Standard umožní lepšie uskladniť veľké taniere aj väčšie množstvo riadu. Umývačka sa ľahko ovláda pomocou integrovaných tlačidiel. Prehľad o programoch a fázach cyklu získate vďaka digitálnemu displeju. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli a leštidla.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Hloubka myčky 57cm je s dvířky nebo bez dvířek? Děkuji S pozdravem

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston ELTF 11M121 C EU
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston ELTF 11M121 C EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON ELTF 11M121 C EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií