PET PET

Hotpoint-Ariston FXD 822 F

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston FXD 822 F
Americká chladnička americká - French Door, 177,5 cm, en. trieda A+, NO FROST, digitálny displej, nulová zóna, zásuvky na zeleninu, pachový filter, Super freeze + Super cool, funkcia Holiday, osvetlenie LED, Objem 422/120 l, V x Š x H: 177,5 x 91,1 x 73 cm, antikoro
Kód:  FBC2086j Produktové číslo:  FXD822F
Hotpoint-Ariston FXD 822 F Predaj skončil

Hotpoint-Ariston FXD 822 F

Chladnička Hotpoint-Ariston FXD 822 F amerického typu vám ponúkne 542 litrov úložného priestoru. Aj napriek svojmu veľkému objemu patrí do energetickej triedy A+. So svojou ročnou spotrebou 405 kWh bude šetrná k vášmu rozpočtu. Chladiaci priestor je riešený dvomi poličkami z odolného bezpečnostného skla a priehradkami na zeleninu. V mraziacom priestore nájdete dve priestranné zásuvky na uloženie vašich zásob, ktoré sa otvárajú samostatne. Dvojdverová konštrukcia chladiaceho priestoru ponúkne úsporu energie znížením tepelných strát pri otvorení iba jedného krídla dverí chladničky. Praktická, a pritom veľmi moderne vyzerajúca.

S touto chladničkou sa už nebudete musieť zaoberať odmrazovaním. To za vás urobí funkcia NO FROST. V prípade potreby môžete zmraziť potraviny alebo vytvoriť ľad v skrátenom čase. Vďaka Super Freeze sa teplota vnútri mrazničky zníži a urýchli sa mraziaci proces. Ďalšou praktickou funkciou je Dovolenka, vďaka ktorej môže byť chladnička ponechaná v zapnutom stave, a napriek tomu šetrí energiu. Mraznička pracuje v normálnom režime a chladiaca časť sa udržiava pri teplote 15 °C. Tým je vyprázdnený priestor bez nepríjemných zápachov a zabraňuje poruchám na gumovom tesnení. O ochranu vášho jedla sa stará antibakteriálna ochrana. Vnútorný priestor chladničky je potiahnutý špeciálnym permanentným filmom, ktorý redukuje výskyt baktérií a plesní.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston FXD 822 F
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON FXD 822 F.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií