Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)

Zobraziť katalóg
Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)
Sušička prádla – A+, kapacita 8kg, hlučnosť 70dB, počet programov 16, objem bubna 112l, odložený štart, senzorové sušenie, súprava na odvod kondenzátu v balení, rozmery 85×59.5×63cm
Kód:  FAP3460e2 Produktové číslo:  81611
Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU) Predaj skončil

Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)

Hotpoint predstavuje sušičku TCD 874 6H1 s unikátnou technológiou High Definition, ktorá spája prvotriedny dizajn, množstvo funkcií, vlastností a výkonu pre čo najúčinnejšie a najkvalitnejšie sušenie. Pracuje v energetickej triede A+ a šetrí vám tak spotrebu energie a poskytuje vám jedinečný používateľský komfort. Táto sušička si poradí aj s tými najjemnejšími tkaninami.

Kľúčové vlastnosti

  • 16 programov
  • Senzorové automatické sušenie - 7 úrovní
  • Energetická trieda A+
  • Antialergénny cyklus
  • LCD displej
  • Zvuková signalizácia konca programu
  • Detská poistka

Dokonalá starostlivosť o vašu bielizeň

V ponuke máte až 16 programov sušenia. O vaše najobľúbenejšie oblečenie sa postará program Jeans, ktorý bol špeciálne vyvinutý tak, aby chránil farby a zachovával elasticitu a tvar džínsových odevov. Táto sušička myslí aj na tých najmenších. O milované plyšáky vašich detí sa s láskou postará. Nízka teplota a kontrolované pohyby zaručujú, že plyšové hračky budú navždy vyzerať ako nové. Sušička disponuje senzorovým automatickým sušením so 7 úrovňami. Tieto inovatívne senzory sledujú vlhkosť a teplotu vo vnútri bubna. Tým zaisťujú najlepšie výsledky vami zvoleného sušiaceho cyklu. Aby dosiahla maximálnu úsporu energie, ukončí cyklus v okamihu dosiahnutia požadovaného stupňa vysušenia.

Antialergénna starostlivosť

Hotpoint TCD 874 6H1 sa stará nielen o bielizeň, ale aj o vašu pokožku. Patentovaná technológia odstraňuje väčšinu najznámejších alergénov. Zbavuje tak bielizeň hlavných vinníkov častých alergických ochorení, akými sú pele, roztoče a plesne. Tým uchová tkaniny dostatočne jemné a chráni tak vašu citlivú pokožku. Samozrejme nesmieme zabúdať ani na bezpečnosť. Sušička Hotpoint TCD 874 6H1 je vybavená detskou poistkou, ktorá zamedzuje prípadným nehodám.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné změnit otevírání dvířek sušičky? Děkuji.

Je možné postavit tuto sušičku na pračku? HOTPOINT-ARISTON AQ83D 29 EU/B případně s jakým mezikusem? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)
Príslušenstvo pre Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií