Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU

Zobraziť katalóg
HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU
4,5 2 hodnotení
Práčka plnená zhora – s vrchným plnením, 1200 ot./min, A+++/A/C, kapacita prania 7kg, Soft opening, ochrana proti pretečeniu, pranie v studenej vode, veľký displej, odložený štart, prídavné plákanie, 90×40×60cm
Kód:  FAP2006e2 Produktové číslo:  87744
HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU Predaj skončil

HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU

Vrchom plnená práčka Hotpoint WMTG 723 HC EÚ disponuje mnohými zaujímavými vlastnosťami a funkciami. Jedná sa o veľmi šetrný stroj, a to vďaka najúspornejší energetickej triede A +++. Zároveň ponúka až 1 200 otáčok za minútu a možno v nej prať 7 kg bielizne. Okrem toho disponuje ochranou proti pretečeniu a systémom Soft Opening, ktorý výrazne uľahčuje jej otvárania. Umožňuje tiež pranie v studenej vode, nastavenie teploty a žmýkanie, prídavné plákanie a poteší aj funkciou odložený štart. Využiť pritom môžete tiež rýchly program prania (15 min). Práčka má veľký a prehledný displej, čo uľahčuje voľbu jednotlivých programov. 

kľúčové vlastnosti

  • Vrchom plnená práčka v najúspornejší energetickej triede A +++
  • Až 1 200 otáčok za minútu
  • Kapacita 7 kg bielizne
  • Systém Soft Opening pre ľahké otváranie dvierok
  • Ochrana proti pretečeniu
  • Veľký a prehledný displej
  • Mnoho programov a funkcií, vrátane funkcií špeciálnych

špeciálne funkcie

Práčka Hotpoint WMTG 723 HC EÚ je opatrená najrôznejšími funkciami (pozri vyššie), medzi ktoré patrí aj niektoré funkcie špeciálne. Rodičia napr. poteší cyklom Detské prádlo, ktoré je možné prať pri púhych 40 ° C. Napriek tomu dosiahnete vynikajúcich výsledku, a to pri kompletnej ochrane vlákien a detskej pokožky. Funkcia Anti-stain je potom určená k efektívnemu odstraňovanie (aj zaschnutých) škvŕn. Zháňate Ak teda novú práčku do domácnosti, stavte na najvyššiu kvalitu. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co takhle pribalit i cesky navod? U Pracky je navod pouze Norsky, Swedsky, Finsky a to posledni si nevibavuji. Nenasel jsem moznost stahnout navod z Alza stranek.

Dobrý den, má pračka množstevní automatiku nebo alespoň možnost polovičního plnění. Děkuji.

Diskusia a poradňa k HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU
Príslušenstvo pre HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON WMTG 723 H C EU.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií