Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

House of Marley Chant Mini - blue

Zobraziť katalóg
House of Marley Chant Mini - blue
Bluetooth reproduktor - 3W, Bluetooth 4.1, zabudovaný mikrofón pre hovory, doba prehrávania až 6 hodín
Kód:  HMR0022b Produktové číslo:  EM-JA007-BH
House of Marley Chant Mini - blue Predaj skončil

House of Marley Chant Mini - blue

Prenosný reproduktor Chant Mini od House of Marley sa obracia na zákazníkov, ktorí premýšľajú o produktoch v celej ich kompaktnosti. Jeho konštrukcia využíva kvalitné recyklovateľné materiály a nezaťažuje preto životné prostredie. Či už sa jedná o komponenty z hliníka, plastu, alebo špeciálnej textílie REWIND, ktorá je z tretiny tvorená kanabisom, z ďalšej tretiny bio bavlnou a z posledných 40 % recyklovanými PET fľašami. Svieži vzhľad potom dopĺňa ozdobná korunka z bambusu. Celý reproduktor navyše obsahuje pútko s karabínou, vďaka ktorému je pripnutie na batoh, tašku alebo napríklad na očko na nohaviciach otázkou niekoľkých sekúnd. Počúvanie na cestách sa tak posúva do úplne nového rozmeru.


Kľúčové vlastnosti

  • Dotiahnutá konštrukcia z recyklovateľných materiálov
  • 1,5" širokopásmový menič pre kvalitné počúvanie
  • Integrovaný mikrofón pre telefonovanie hands-free
  • Prenos bezdrôtovo s Bluetooth EDR, A2DP Mono
  • 3,5 mm linkový vstup pre spojenie káblom
  • Karabínka na pripnutie na tašku alebo batoh
  • Výdrž na batériu až 6 hodín prehrávania
  • Nabíjanie priamo z USB portu

Bezdrôtovo s hands-free aj káblom

O bezdrôtovú komunikáciu s vašimi mobilnými telefónmi sa stará technológia Bluetooth v4.1. Pre telefonovanie hands-free je v tele reproduktora tiež integrovaný mikrofón, takže pri volaní nebudete musieť telefón vôbec prisúvať k uchu. V prípade, že váš zdroj nepodporuje bezdrôtový prenos, je k dispozícii aj klasický 3,5 mm linkový vstup (je však potrebné zakúpiť kábel).


Parádny zvuk kdekoľvek na cestách

Reproduktor využíva 1,5" širokopásmový menič s príjemným zvukom a nečakaným basovým základom. Šesťhodinová výdrž batérie navyše garantuje bezproblémové počúvanie bez elektrickej zásuvky po celý deň. Pri vybití stačí vyhľadať akýkoľvek voľný port USB a s využitím dodávaného kábla reproduktor ľahko pripravíte k ďalšiemu počúvaniu.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rad bych se zeptal jaky má zvukový rozsah v Hz.

Diskusia a poradňa k House of Marley Chant Mini - blue
Príslušenstvo pre House of Marley Chant Mini - blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant Mini - blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant Mini - Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: House of Marley Chant Mini - Kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií