Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

House of Marley Stir it up - black

Zobraziť katalóg
House of Marley Stir it up - black
5 2 hodnotení
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, moderný dizajn, náhon remienkom, automatické ovládanie, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, v balení prevodník pre 45 ot./min, softvér Audacity a USB kábel
Kód:  HMR0030a Produktové číslo:  EM-JT000-SB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Stir it up - black

Gramofón House of Marley Stir it up

House of Marley Stir it up je ideálnym gramofónom pre skutočných milovníkov hudby a štýlu zároveň. Ak ste priaznivci Boba Marleyho a reggae štýlu, je tento gramofón v retro drevenom vyhotovení presne pre vás.  Užite si počúvanie hudby na maximum a nechajte sa unášať na vlnách tónov podľa vášho výberu.

Gramofón House of Marley Stir it up
Gramofón House of Marley Stir it up

Elegantný retro dizajn

Gramofón House of Marley Stir it up vás poteší retro dizajnom v bambusovom vypracovaní, vďaka čomu sa stane dokonalým doplnkom každej domácnosti. Gramofón umožní prehrávať LP aj SP vinyly rovnako ako dosky nové. Na dokonalú ochranu proti prachu je gramofón House of Marley Stir it up dodávaný s praktickým obalom.

Gramofón House of Marley Stir it up

Jednoduché pripojenie slúchadiel

Gramofón House of Marley Stir it up ponúka praktický 3,5 mm jack konektor na jednoduché pripojenie slúchadiel, ktorý je umiestnený v jeho prednej časti. K dispozícii budete mať aj USB výstup na jednoduché a rýchle prepojenie s počítačom.

Gramofón House of Marley Stir it up

Remienkový gramofón využíva špičkové materiály

Na dokonalý zážitok z počúvania a vysokú odolnosť je remienkový gramofón House of Marley Stir it up vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. Telo je tvorené pevným bambusovým podstavcom, ktorý dopĺňa pevná recyklovateľná doska z hliníkovej zliatiny, kovové tonálne rameno a prebrúsená silikónová podložka.

Gramofón House of Marley Stir it up

Nastaviteľná rýchlosť

Pri počúvaní hudby s gramofónom House of Marley Stir it up oceníte 2 rýchlosti prehrávania. Môžete voliť medzi rýchlosťou 33,3 či 45 otáčok za minútu a prispôsobiť prehrávanie vašim predstavám. K dispozícii je precízne spracovaná vymeniteľná ihla. Na prepojenie s Bluetooth reproduktormi je k dispozícii vstavaný predzosilňovač.

Gramofón House of Marley Stir it up

Kľúčové vlastnosti gramofónu House of Marley Stir it up

  • Vysoká kvalita použitých materiálov
  • Vstavaný predzosilňovač
  • Elegantné retro spracovanie
  • 3,5 mm jack konektor na pripojenie slúchadiel
  • USB a RCA výstup
  • Nastaviteľná rýchlosť otáčok
  • Obal na ochranu pred prachom

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna, Hnedá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim vas, ma tento gramofon aj vrchny kryt? Dakujem.

Zdravím chcem sa opýtať aký je rozdiel medzi týmito dvoma gramofónmi House of Marley Stir it up - black za 528€ a House of Marley Stir it up - black za 214. Ďakujem

Dobry den, pripojim tento gramofon k repraku se vstupem aux jako je Harman Kardon Onyx Studio 7?

Dobrý den, na oficiálních strankach vyrobce je toto: "Typ: ruční gramofon s automatickým spuštěním / zastavením," presto mi odpovídáte, že automaticke vypnutí tam pravdepodobne není. Prosím o dovysvetleni. Je tam také psano: "nabízí vestavěný předzesilovač na synchronizaci s libovolnými Bluetooth reproduktory" Nerozumim tomu, tento typ nemá mit Bluetooth. Lze tedy bezdrátově propojit s Bluetooth reproduktorem či nikoli? Děkuji a s pozdravem Jan Mikšík

Dobrý den, vypne se gramofon po přehrání desky? Jan Mikšík

Dobrý den, zakoupila jsem gramofon bez reproduktorů. Jaké reproduktory bych k němu měla dokoupit? Viděla jsem reproduktory Marley ale pro bluetooth. Prosím o doporučení typu reproduktorů. Děkuji

Dobry den, mate v prodeji verzi s BT? Dekuji

Dobrý den, má tento gramofon i UK plug/napájení? Díky

Dobrý den, všiml jsem si, že verze s Bluetooth již není v prodeji. Bude ještě někdy ?

Dobrý den, jaký je prosím výkon outputu zvuku a jaký je doporučený výkon reproduktorů k tomuto gramofonu?

12
Diskusia a poradňa k House of Marley Stir it up - black
Príslušenstvo pre House of Marley Stir it up - black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Stir it up - black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií