Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOYA 58 mm HRT cirkulárny

Zobraziť katalóg
HOYA 58 mm HRT cirkulárny
4,6 45 hodnotení
Polarizačný filter CPL, priemer 58mm
Kód:  HO004c Produktové číslo:  POLC58HRT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOYA 58 mm HRT cirkulárny

Polarizačný filter HOYA 58 mm sa môže pýšiť špeciálnou polarizačnou fóliou HRT (High Rate Transparency), ktorá pri rovnakom polarizačnom účinku prepúšťa o 25 % viac svetla než ostatné filtre. Ďalším odlíšením od bežných modelov je integrácia UV filtra. HOYA HRT je teda univerzálny filter na každodenné fotografovanie.

Polarizačný filter je najčastejšie používaným filtrom v oblasti digitálnej aj analógovej fotografie. Je vhodný na odstránenie odleskov na nekovovom povrchu (tabuľa skla, mastná pleť a podobne). Jeho použitie sa však neobmedzuje len na odlesky - zvládne aj stmaviť oblohu, vytiahne mraky a oživí farby. Možno ho používať v kombinácii s ďalšími filtrami.

Filter je vyrobený z materiálu, ktorý prepúšťa polarizujúce svetlo iba v určitom smere - tým dochádza k úbytku svetla, ktorý cez filter prejde. Tento filter využíva cirkulárny spôsob filtrácie, takže nedochádza k zmäteniu expozimetra a senzora automatického zaostrovania. Je teda zvlášť vhodný pre autofokusové a digitálne fotoaparáty. Na dosiahnutie maximálneho filtračného efektu je nutné otáčať jeho obrubou a pozorovať efekt v hľadáčiku alebo na displeji digitálneho fotoaparátu.

Parametre a špecifikácia:

Filtrácia:

cirkulárna

Priemer:
58 mm

Objímka:
štandardná

Prečítať viac
Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOYA 58 mm HRT cirkulárny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 58mm HRT cirkulární.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií