AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOYA 67mm HD cirkulární

Zobraziť katalóg
HOYA 67mm HD cirkulární
4,7 8 hodnotení
Polarizačný filter CPL, priemer 67mm
Kód:  HO004e2 Produktové číslo:  POLC67HD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOYA 67mm HD cirkulární

Cirkulárny polarizačný filter HOYA znamená pri fotografovaní hneď niekoľko výhod. Polarizačné filtre sú vhodné napríklad pre potlačenie nežiadúcich reflexií, zvýšenie nasýtenia farieb alebo zvýraznenie kontrastu.

Cirkulárne polarizačné filtre sú ideálne pre použitie na digitálnych fotoaparátoch, pretože vďaka použitiu prídavnej vrstvy, ktorá polarizované svetlo po prechode filtrom opäť rozkmitá svetlo do všetkých smerov, eliminujú akékoľvek možné problémy, ktoré by inak mohol mať napr. autofokus alebo expozimeter.

Dôležitou vlastnosťou je tiež zvýšenie odolnosti šošovky objektívu, ktorú je tak oveľa ťažšie poškriabať či inak poškodiť aj pri nasadení v náročných a nepriaznivých podmienkach. Tu je navyše použité špeciálne tvrdené HD sklo, ktorého odolnosť je oproti sklám používaných u bežných filtrov ešte niekoľkonásobne vyššia.

Parametre a špecifikácia:

Typ filtra:

Polarizačný, cirkulárny

Povrch:
HD

Priemer:
67 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento filtr povrchové antireflexní vrstvy? Děkuji

dobrý den, je vhodný k Nikonu D5600?

Diskusia a poradňa k HOYA 67mm HD cirkulární
Príslušenstvo pre HOYA 67mm HD cirkulární Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 67mm HD cirkulární. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOYA HD 67 mm kerek.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií