Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP 15-bw019nc Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP 15-bw019nc Natural Silver
5 2 hodnotení
Notebook - AMD Dual Core A6-9220, 15.6 "LED 1366x768 antireflexná, RAM 8GB DDR4, AMD Radeon 520 2GB, M.2 SSD 256GB, DVD, WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.2, HD webkamera, čítačka kariet, USB 3.1, HDMI, Windows 10 Home 64bit (1TU84EA)
Kód:  HPCN1011f9s Produktové číslo:  1TU84EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 15-bw019nc Natural Silver

HP Pavilion 15-bw019nc Natural Silver je notebook, ktorý ponúka precízne spracovanie aj pekný dizajn. Je vhodný na prácu s grafickými programami, ktoré sú náročné na procesor a grafickú kartu. Ponúka 15,6" displej s antireflexnou technológiou a rýchly SSD disk pre systém a dáta. Je ľahký a jednoducho sa prenáša, môžete ho preniesť aj v batohu, pretože je kompaktný.

Kľúčové vlastnosti

  • Notebook s parádnym výkonom
  • HD webkamera na videohovory
  • Rýchly disk
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Home
  • Veľká konektivita
  • DVD mechanika

Výkonné a úsporné komponenty

Pod kapotou zariadenia bije dvojjadrový procesor AMD Dual Core A6-9220. Napomáha mu 8 GB DDR4 operačná pamäť, je rýchla a oceníte ju hlavne pri plynulom behu celého systému aj pri náročnejšom používaní. O grafickú stránku sa stará dedikovaná karta AMD Radeon 520 s vlastnou 2 GB pamäťou. V notebooku je pre dáta a systém inštalovaný SSD disk s kapacitou 256 GB.

Perfektný displej

Displej má veľkosť 15,6" a disponuje rozlíšením 1366 × 768. Vďaka antireflexnej technológii budete na displej vidieť ostro aj na priamom slnku. Táto technológia šetrí váš zrak a je celkovo príjemnejšia. Displej je vďaka svojmu veľkému rozlíšeniu vhodný na prácu s grafickými programami aj na sledovanie filmov.

Konektivita, ktorá vás prekvapí

Tento počítač disponuje veľkou konektivitou, ponúka USB 3.1 porty pre pripojenie ďalších zariadení, ako je flash disk či klávesnica alebo myš. Vďaka HDMI konektoru na bočnej strane si môžete počítač kedykoľvek pripojiť k väčšej obrazovke, alebo dokonca k televízoru na sledovanie filmov. Tiež je tu čítačka pamäťových kariet, ktorú najviac oceníte pri presune fotografií z fotoaparátu. V zariadení sa taktiež nachádza bezdrôtová technológia, pomocou Wi-Fi modulu sa ľahko pripojíte na internet, doma aj v kaviarni. Pomocou technológie Bluetooth vo verzii 4.2 si môžete preposielať súbory. Nad displejom sa nachádza kamera s HD rozlíšením pre videohovory aj na cestách.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD A6 9220 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
AMD A6 Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD A6 9220 Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
1 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
520 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Plastový Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,23 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
384,3 mm Hotovo!
Maximálna výška
24,3 mm Hotovo!
Hĺbka
254,6 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o info zda tento notebook má podsvícenou klávesnici. Díky

pojde spustit hra Aion

Dobrý den, mohla bych se zeptat kolik tento NB váží?

Dobrý den chci se zeptat zda tento notebook rozjede nenáročné hry jako minecraft aspon na 70 FPS ? Spíž bych ho použil na kancelářské práce ale něco si i rád zahraju.

Dobrý den chci se zeptat na kolik FPS odhadem rozjede tento notebook hru minecraft a zda je současti Microsoft Office ?

Dobry den prajem, chcel by som sa iba spytat, planujem si kupit ntb na obcasne hranie Hearthstone, world of warcraft, dota 2,... bude tento ntb stihat v plnych detailoch? alebo by ste mi mohli odporucit nejaky iny? najlepsie okolo 500 eur znacky HP/asus? dakujem pekne :)

Dobrý večer, koľko vydrží notebook na batérii pri používaní multitaskingu s wordom, PDF subormi a miernym využívaní internetu na optimálnom výkone batérie?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je toto zboží vystaveno na nějaképražské nebo brněnské pobočce, případně, zda-li by bylo možné si jej před zakoupením osobně prohlédnout. Děkuji za vaši odpvěď.

Dobrý den, v popisu produktu máte procesor AMD A-6, ale v podrobné tabulce je uveden procesor AMD A-9, tak bych se chtěl zeptat se kterým se bude notebook prodávat.

Diskusia a poradňa k HP 15-bw019nc Natural Silver
Príslušenstvo pre HP 15-bw019nc Natural Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 15-bw019nc Natural Silver.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií