PET PET

HP 2.5 "256GB SATA 3D SSD Desktop

Zobraziť katalóg
HP 2.5 "256GB SATA 3D SSD Desktop
SSD disk SATA III / 600,
Kód:  TH905e Produktové číslo:  N1M49AA Stránky výrobcu
HP 2.5 "256GB SATA 3D SSD Desktop Predaj skončil

HP 2.5 "256GB SATA 3D SSD Desktop

Solídne výkonný disk výrobcu HP je vďaka konštrukcii bez pohyblivých častí veľmi rýchly, úplne tichý, neprodukuje žiadne vibrácie a je oveľa menej náchylný k poruchám vplyvom otrasov alebo nárazov. Spojenie výhod znamená zrýchlenie štartu systému i práca s aplikáciami. Každý užívateľ ocení vysoký výkon, nízku hmotnosť, spotrebu aj zahrievanie.

kľúčové vlastnosti

  • Zrýchlenie štartu systému i pružnosť aplikácií
  • Moderné technológie pamäťových buniek pre dlhšiu životnosť
  • Pri chode mu nevadí vibrácie a nárazy
  • nízka spotreba

Najnovšia technológia

Disk využíva miesto klasickej rovinné architektúry pamäťových buniek 3D, kedy sa jednotlivé bunky skladajú na seba. Vďaka tomu došlo k posilneniu spoľahlivosti uložených dát a vyššej hustote dát v menších rozmeroch. Tiež má bohatý výkon pre čítanie a zapisovanie na špičkovej úrovni pre sekvenčné a náhodné operácie.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je tento typ kompatibylni s notebookem hp probook 4520s ??

Diskusia a poradňa k HP 2.5 "256GB SATA 3D SSD Desktop
Príslušenstvo pre HP 2.5 "256GB SATA 3D SSD Desktop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 2.5" 256GB SATA 3D SSD Desktop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 2.5 „SATA 256 Gigabyte SSD Desktop 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 2.5 „SATA 256 Gigabyte SSD Desktop 3D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP 2.5" 256GB SATA 3D SSD Desktop.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií