AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP 260 G1 DM

Zobraziť katalóg
HP 260 G1 DM
4,8 5 hodnotení
Počítač - Intel Core i3 4030U Haswell, RAM 4 GB, Intel HD Graphics, HDD 500 GB 7200 otáčok, DisplayPort, USB 3.0, TPM, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (P5J55EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1003l7 Produktové číslo:  P5J55EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 260 G1 DM

Miniatúrny počítač HP 260 G1 je plne vybavený počítač, ktorý ušetrí drahocenné miesto na pracovisku. Poradí si s bežnou kancelárskou prácou, ale aj multimediálnou zábavou, jednoduchšími hrami a surfovaním internetom. Počítač je ukrytý v malom extrémne tenkom tele a vyniká predovšetkým nízkou energetickou náročnosťou. Môže byť vhodným riešením na vytvorenie HTPC, čiže domácej multimediálnej stanice.

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrne rozmery
  • Nízka spotreba šetrí vašu peňaženku
  • Aj napriek malým rozmerom solídny výkon
  • Pripojenie monitora cez VGA aj moderný DisplayPort
  • Klávesnica a myš súčasťou balenia

Výkon v malom vyhotovení

Základom je úsporný dvojjadrový procesor Intel Core i3 4030U s jadrom Haswell. Tiká na frekvencii 1,9 GHz a spoločne so 4 GB operačnej pamäte dopriava plynulý chod systému. V tomto prípade ide o predinštalovaný systém Windows 10 Home s prepracovaným prostredím a množstvom inteligentných funkcií. Vrátila sa stará známa ponuka Štart, ktorá je prispôsobiteľná.

Široká konektivita

Vaše dáta pojme pevný disk s kapacitou 500 GB a na pripojenie externých zariadení a príslušenstva je k dispozícii hneď 6 USB portov, z ktorých 4 sú vysokorýchlostné USB 3.0. Monitor je možné pripojiť klasickým VGA konektorom alebo digitálnym DisplayPortom. K počítaču je pribalený set klávesnica s myšou a je možné ho po vybalení ihneď používať.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poradíte prosím kabel jakým ho propojit s televizí která má jen hdmi 2.0 tak aby to zvládlo 3840x2160 60 Hz?

Podporuje rozlišení 3840x2160 60 hz?

Má prosím pasivní nebo aktivní chlazení?

Dobry den, na obrazku je display port a aj VGA port, no v popise iba display port. Je realne osadene na zadnej strane PC aj ten VGA ? Potreboval by som prave ten VGA, co v popise nie je. Dakujem za odpoved.

Zdravím, mám záujem o kúpu ale s osadením 8 MHz Ram, a na pozícii HDD by som chcel disk 256 G SSD / alebo 125 G SSD /. Ďakujem za ponuku ! miki om7cm.

dobrý deň mám záujem , ale s windows7 , je to možné ? ďakujem

Dobry den, mam problem s instalaci OS, klavesnice v biosu normalne funguje, jakmile najede instalace windows, tak klavesnice zhasne a je nefunkcni. Nevite kde by mohl byt problem ?

Zdravim, Tento pc sa da otvorit, ak by som tam chcel pridat ram alebo dat SSD disk? Vdaka Peter

Diskusia a poradňa k HP 260 G1 DM
Príslušenstvo pre HP 260 G1 DM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 260 G1 DM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií