Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP C6020 Wireless Desktop CZ

Zobraziť katalóg
HP C6020 Wireless Desktop CZ
4,9 9 hodnotení
Set klávesnice a myši bezdrôtová, USB prijímač (P0Q51AA)
Česká klávesnica
36,71 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HPBP0802b Produktové číslo:  P0Q51AA#AKB Stránky výrobcu
HP C6020 Wireless Desktop CZ 36,71 € Rozbalené

HP C6020 Wireless Desktop CZ

HP C6020 Wireless Desktop CZ je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

HP predstavuje modernú súpravu klávesnice s myšou, ktorá je špeciálne navrhnutá pre Windows 10. Vďaka funkčným a multimediálnym klávesom si značne uľahčíte používanie počítača. Moderný dizajn a ergonomické tvarovanie vám zaistí komfort aj pri dlhotrvajúcej práci. Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu si užijete slobodu pohybu bez obmedzovania káblami. Laserový senzor sa postará o presné a rýchle pohyby kurzora. Životnosť batérií na jedno nabitie je až 30 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Lokalizácia
Česká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
38,02 cm (380,2 mm) Hotovo!
Výška
2,65 cm (26,5 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje klavesnice i se starsim windowsem ?

V popisu je rozhraní WiFi ne USB... Jak to tedy funduje např. s HP Spectre 15 x360-bl102nc Touch Ash Copper? Děkuji

Dobrý den. Děkuji za odpověď... Vůbec nešlo o Enter. Tento Enter je i na jiných klávesnicích které mi vyhovují... S nízkprofilovou klávesnicí jsem počítal... Ale jedná se o to že ostatní je prezentováno jako klasické.... A uspořádání klasické rozhodně není.... Mým cílem není vytrvale reklamovat tuto věc ani žádat vrácení peněz... Píši proto, že bych se chtěl dohodnout na nějaké pro vás výhodné výměně.... Např. Celý set za který jsem dal 1100 Kč za klávesnici která u vás stojí 499 Kč... Zboží jsem používal asi 4 dny, je jak nové... Já to skutečně nevyužiji, děkuji... S pozdravem Petr Eger

Dobrý den, dá se vyloučit zda bezdrátový přenos klávesnice a myši (HP C6020 Wireless Desktop CZ) nebude rušit bezdrátový příjem internetu TP-Link WD 743ND jako se mi to děje u sady CONNECT IT CI-185, nebo je lepší koupit drátovou klávesnici HP K3010 Keyboard CZ (HPBP0501b). V případě že by se tak dělo dá se bezdrátový set vrátit? Používám NTB HP ProBook 4540b nebo služební HP ProBook 650. Děkuji za pomoc. Martin Thoř

Príslušenstvo pre HP C6020 Wireless Desktop CZ
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií