Rapture 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

HP Chromebook 11 G4

Zobraziť katalóg
HP Chromebook 11 G4
Notebook 11.6 " 1366 x 768 px, RAM 4 GB, 16 GB Chrome OS
Kód:  AR0008427 Produktové číslo:  P0B78UT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Chromebook 11 G4

Inspire learning and help elevate productivity to the next level with HP Chromebook 11. Affordable collaboration at school and work has never been so easy with Intel® processors, long battery life, and an optional HD IPS panel.1\n\nProcessing power\n\nGet trusted processing power from an Intel® Celeron® processor2 that quickly launches apps, allows fast web browsing, and efficiently manages battery power.\n\nInspire learning through collaboration\n\nEnhance visual connections during collaboration and group discussions with an optional IPS panel1 for a wide viewing angle. Optimize Google Hangouts and video collaboration with noise suppression software for improved audio clarity.\n\nSimple maintenance and manageability\n\nThe Chrome OS™ delivers a low maintenance highly manageable platform with automatic software updates and virus protection built in. The optional Chrome Management Console1 provides easy and comprehensive web-based management tools.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB Hotovo!
Typ procesora
Intel Celeron Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Celeron Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Cache procesora
1 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!

Pevný disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
36 Wh Hotovo!
Počet článkov
3ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,28 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
300 mm Hotovo!
Hĺbka
205,7 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batériu.
  • Konfigurácie konvertibilných zariadení sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba pri pamäti (vhodnú pamäť nájdete v našom konfigurátore) alebo pevnom disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Chromebook 11 G4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Chromebook 11 G4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Chromebook 11 G4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Chromebook 11 G4.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií