PET AP+ plus nový vizuál

HP Color LaserJet Pro M452nw JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro M452nw JetIntelligence
4,0 2 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, A4, 27 str. mono, 27 str. color, 600x600 dpi, CPU 1,2 GHz, 256 MB, Apple AirPrint, USB 2.0, LAN, WiFi
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PA498y26b Produktové číslo:  CF388A Stránky výrobcu
HP Color LaserJet Pro M452nw JetIntelligence 235,22 € Rozbalené

HP Color LaserJet Pro M452nw JetIntelligence

HP Color LaserJet Pro M452nw JetIntelligence je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro M452nwponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 27 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 50 000 stránok sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie navyše umožňuje aj tlač na špeciálne formáty papierov a formulárov a je vhodné napríklad do lekárskych ordinácií na tlač receptov.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 250 listov. K dispozícii je aj prioritný podávač, do ktorého môžete vložiť papier iného rozmeru a rýchlo ho potlačiť. Jednotlivé parametre možno sledovať na stavovom LCD displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekania tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní vysokej kvality.



Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon na vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.


Pokročilé zabezpečenie

Tlačiareň ponúka rad funkcií na dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte tlač a možnosť sprístupnenia tlačiarne prostredníctvom vstavaného rozhrania Ethernet a WiFi. Podporované sú aj funkcie mobilnej tlače Apple AirPrint, či HP ePrint.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
27 str./min. Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
27 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
8,82 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
295 mm Hotovo!
Hĺbka
453 mm Hotovo!
Šírka
412 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Napájací kábel, Softvér, Tonerové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemohu najít informaci po kolika vytištěných stránkach je potřeba spustit čištění tiskárny. Jak často mě to bude vyzívat?

Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro M452nw JetIntelligence
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií