AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Color LaserJet Pro MFP M176n

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro MFP M176n
4,5 38 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, LCD, 16 str. mono, 4 str. farebne, 600 x 600 dpi, CPU 600 MHz, 128 MB, ePrint, USB 2.0, LAN
Kód:  PA512p3e Produktové číslo:  CF547A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M176n

Najmenší zástupca laserovej farebnej multifunkčnej tlačiarne v novom modernom šate s pripojením do počítačovej siete. Zariadenie je ideálne pre malé firmy, ktoré chcú zvýšiť produktivitu a tlačiť marketingové materiály v profesionálnej kvalite priamo na pracovisku. Okrem tlače je k dispozícii skener a kopírka na rýchle spracovanie dokumentov a tiež možnosť tlače priamo z vašich mobilných zariadení.


Intuitívne ovládanie

Tlačiareň je vybavená dvojriadkovým displejom a intuitívnymi ovládacími prvkami na rýchle nastavenie jednotlivých funkcií a správu prebiehajúcich tlačových úloh. Technológia HP Auto-On/Auto-Off navyše ušetrí energiu automatickým vypínaním tlačiarne pri dlhšej dobe nečinnosti.


Rýchle spracovanie dokumentov

Vďaka výkonnému procesoru na frekvencii 600 MHz a 128 MB pamäte si tlačiareň poradí aj s vysokým zaťažením a zložitými tlačovými úlohami. Zariadenie prepojíte s počítačom cez štandardné USB rozhranie alebo je možné zapojiť tlačiareň do siete LAN vďaka zabudovanej sieťovej karte. Na tlač z mobilných zariadení tlačiareň podporuje služby HP ePrint a Apple AirPrint.


Výtlačky získate v priebehu okamihu

Tlačiareň zaistí rýchlu tlač a kopírovanie pri čiernobielej tlači až 16 strán za minútu a až 4 strany pri farebnej tlači. Tlačené rozlíšenie čiernobieleho aj farebného výstupu dosahuje hodnotu 600 × 600 dpi. Na skenovanie a kopírovanie je maximálne rozlíšenie znížené na polovicu.


Obsah balenia

  • Tlačiareň HP Color LaserJet Pro M176n
  • Predinštalované úvodné tlačové kazety HP LaserJet: čierna, azúrová, žltá, purpurová 
  • Inštalačná príručka
  • Dokumentácia a softvér na CD
  • Napájací kábel
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Rýchlosť skenovania
7 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
16 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
26,95 s Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
280 mm Hotovo!
Hĺbka
425 mm Hotovo!
Šírka
423 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať, kupoval som túto tlačiareň 21.12.2016, automaticky by mala byť záruka 2 roky však, t.j. do 21.12.2018 ? Druhá otázka: Stačí k reklamácií faktúra ? Ďakujem

Dobrý den. Umožňuje tato M176 skenovat více dokumentů do jednoho souboru v pdf ? Děkuji.

Tahle tiskárna nemá podavač papírů na kopírování, či scanování?

Dobrý den, nemohu najít sériové číslo, které je třeba na prodloužení záruky na 3 roky. Můžete mi poradit? Děkuji. Zdenek

Dobrý den, existuje pro tuto tiskárnu alternativní toner?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co všechno je nutné dokoupit do tiskárny HP Color LaserJet Pro MFP M176n? Myslím tím kabely, tonery apod. co není obsahem balení. Předem děkuji za odpověď Vacková E. J.

Diskusia a poradňa k HP Color LaserJet Pro MFP M176n
Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro MFP M176n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M176n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Pro MFP M176n. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Color LaserJet Pro MFP M176n.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií