Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro MFP M177fw
4,6 34 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 3" dotykové LCD, 17 str. čiernobielo, 4 str. farebne, 600 x 600 dpi, automatický podávač ADF, CPU 600 MHz, 128 MB, WirelessDirect, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA512p3i Produktové číslo:  CZ165A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M177fw

Multifunkčné zariadenie

Kvalitné, spoľahlivé a finančne dostupné multifunkčné zariadenie so sieťovým prístupom dvojakého druhu. Zariadenie je vystavané na farebnej laserovej tlačiarni HP, ktorá si nájde svoje uplatnenie v menších aj väčších kanceláriách s maximálnou mesačnou spotrebou tlače 20 000 tisíc strán, kde poskytne okrem tlačových funkcií aj skener, kopírku a fax.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Multifunkční zařízení

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Skromné rozměry

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Skromné ??rozmery

Tlačiareň nie je príliš veľká a na stole nezaberie veľa miesta. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne vďaka dotykovému farebnému displeju s uhlopriečkou 7,62 cm. Tlačené dokumenty sú na skvelej kvalitatívnej úrovni aj napriek ekonomickej prevádzke.


Rýchla tlač

Konkrétne dosahuje tlačové rozlíšenie 600 x 600 DPI a tlačí rýchlosťou až 17 strán za minútu čiernobielo a 4 strany za minútu farebne. Tlačiareň má vstupný podávač na 150 listov A4 a výstupný zásobník na 50 listov. Na tlačové úlohy je vybavená procesorom na vysokej frekvencii 600 MHz a pamäťou s veľkosťou 128 MB.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rychlý tisk

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Široká konektivita

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Široká konektivita

Tlačiareň komunikuje s počítačom pomocou rozhrania USB 2.0, pre viac používateľov je však omnoho praktickejšia zabudovaná sieťová karta LAN aj komfortné bezdrôtové WiFi, s ktorým si ušetríte veľa času aj finančných prostriedkov so zložitým ťahaním dlhého kábla.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Rýchlosť skenovania
7,5 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
16 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
26,95 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
5 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
330,2 mm Hotovo!
Hĺbka
424,2 mm Hotovo!
Šírka
424,2 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí tiskárna oboustranný tisk, skenovat na usb a tisknout z usb? Rovněž mne zajímá automatický sken (několik stran za sebou aby si tiskárna sama brala a skenovala ze zásobníku). Děkuji.

dobrý den ,chci se zeptat barvy se kupují jaké ? a samostatná černá,žlutá ,červená a nebo je náká barvená barva ? děkuji zaodpoved

dobrý den podporuje displej češtinu děkuji

Dobrý den pracuje tiskárna s windows 10 děkuji

Dobrý deň, Je možné skenovať aj z počítača, ktorý je pripojený v sieti s tlačiarňou, alebo len ak mám tlačiareň pripojenú cez USB kábel ?

Diskusia a poradňa k HP Color LaserJet Pro MFP M177fw
Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro MFP M177fw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M177fw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Pro MFP M177fw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Pro MFP M177fw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Color LaserJet Pro MFP M177fw.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií