Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence
5 3 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, farebné dotykové LCD, 18 str. čiernobielo, 18 str. farebne, 600x600 dpi, CPU 800 MHz, 256 MB, ADF, USB 2.0, LAN
Kód:  PA498y22 Produktové číslo:  B3Q10A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence Predaj skončil

HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro MFP M277n ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 18 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 30 000 strán sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie ponúka možnosť skenovania a kopírovania dokumentov a ich ukladanie na pripojený USB disk.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 150 listov. K dispozícii je aj ručný podávač na jednoduché skenovanie alebo kopírovanie väčšieho počtu dokumentov. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekania tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní vysokej kvality.


Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon na vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.



Multifunkčné využitie

Vstavaný skener s maximálnym rozlíšením 1 200 DPI ponúka veľmi svižné naskenovanie dokumentov rýchlosťou 18 strán za minútu. Skenovať môžete priamo do e-mailu, sieťových priečinkov alebo cloudu. USB konektor umožňuje tlačiť dokumenty priamo z vášho flash disku.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka množstvo funkcií na dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte tlač a možnosť sprístupnenia tlačiarne prostredníctvom vstavaného rozhrania Ethernet. Zariadenie podporuje aj funkcie mobilnej tlače HP ePrint či Apple AirPrint.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
21 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
18 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
18 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
12,74 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
30 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
322 mm Hotovo!
Hĺbka
384 mm Hotovo!
Šírka
420 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Kábel USB, Napájací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma opravdu Wifi ?

Diskusia a poradňa k HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence
Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Color LaserJet Pro MFP M277n JetIntelligence.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií