Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence
4,6 25 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň / skener / kopírka / fax, farebné dotykové LCD, 27 strán za minútu čiernobielo, 27 strán za minútu farebne, 600x 600dpi, CPU 1.2GHz, 256MB, DADF, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA498y26f Produktové číslo:  CF379A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence Predaj skončil

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 27 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 50 000 stránok sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie ponúka možnosť faxovania, skenovania a kopírovania dokumentov a k dispozícii je aj funkcia bezdrôtovej tlače cez WiFi rozhranie priamo z mobilných zariadení.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 250 listov. K dispozícii je tiež ručný podávač pre jednoduché skenovanie alebo kopírovanie väčšieho počtu dokumentov a možnosť obojstrannej tlače, ktorý je najrýchlejší vo svojej triede. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekanie tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní vysokej kvality.


Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácia strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon pre vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.



Multifunkčné využitie

Vstavaný skener s maximálnym rozlíšením 1 200 DPI ponúka veľmi svižné naskenovanie dokumentov rýchlosťou 26 strán za minútu. Skenovať môžete priamo do e-mailu, sieťových priečinkov alebo cloudu. USB konektor umožňuje tlačiť dokumenty priamo z vášho flash disku.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka rad funkcií pre dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte možnosť zdieľania tlačiarne cez ethernet a bezdrôtové siete. Navyše vďaka NFC získate možnosť tlačiť jednoduchým dotykom z vášho mobilného zariadenia.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!
Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
26 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
27 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
27 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
400 mm Hotovo!
Hĺbka
472 mm Hotovo!
Šírka
416 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Napájací kábel, Tonerové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den muzu tisknout soubory s telefonu pripojeneho k tiskarne? ma tuto funkci?

Dobrý deň, aké tonery sa používajú v tejto tlačiarni? Pod akým číslom? Ešte by som sa chcela opýtať, či na túto tlačiareň je možné použiť aj toner HP 410X. Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Dobrý den, pracuji v Ubuntu, byl by problém? Rozměry tiskárny?

Dobrý den, umožňuje zařízení skenovat přímo do google drive?

Dobrý den, podporuje tato tiskárna airprint?

Dobrý den. U této tiskárny je napsáno, že lze dokupit podavač (předpokládám další zásobník papíru č. 3). Máte tento podavač ve své nabídce? Děkuji.

Dobry den. Dokaze tato tlaciaren obojstranne kopirovanie bez potreby zapnuteho pc?

Dobrý den, umí tato tiskárna oboustranně kopírovat?

Dobry den, mohl by nekdo poradit? Na vytistenem dokumentu se mi objevuje cerveny pruh na kraji papiru. Nevite nekdo jak tento peoblem vyresit? Dekuji Lide

Dobrý deň, má zariadenie správu užívateľov?

12
Diskusia a poradňa k HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence
Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw JetIntelligence.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií