AD homeoffice PET

HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System

Zobraziť katalóg
HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System
5 3 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4 tlačiareň, skener, kopírka, 8 strán za minútu čiernobielo, 5 strán za minútu farebne, až 4800×1200DPI, LCD, USB 2.0
Kód:  PA006g1a Produktové číslo:  X3B11A Stránky výrobcu
HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System Predaj skončil

HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System


HP DeskJet GT 5810

Efektívna tlač a lacná prevádzka

Rodinná multifunkčná tlačiareň s úspornou prevádzkou

Ak hľadáte multifunkčnú tlačiareň pre bežné domáce použitie, potom je HP DeskJet GT 5810 úplne ideálnou voľbou. Môže sa pochváliť kvalitnou farebnou tlačou, rýchlym skenovaním aj kopírovaním alebo mobilnou tlačou. Systém ľahkého dopĺňania atramentov je navyše skvelým spôsobom, ako zlacniť tlač. Vďaka tomu táto tlačiareň šetrí vašu peňaženku.


Čím multifunkčná tlačiareň HP DeskJet GT 5810 zaujme?

  • Kvalitnou farebnou tlačou
  • Rýchlym skenovaním a kopírovaním
  • Jednoduchým dopĺňaním atramentu
  • Možnosťou tlače priamo z mobilu
  • Kompaktnými rozmermi
HP DeskJet GT 5810

Jednoduchá obsluha


HP DeskJet GT 5810

Oddelené farebné náplne

Ušetrite s HP DeskJet GT 5810 na atramente

Tlačiareň HP DeskJet GT 8510 je vybavená „tankovým systémom“ (Tank system) atramentu. Zásobník farieb je postavený mimo vlastného tela tlačiarne pre ľahký prístup. Stačí dokupovať samotný atrament vo fľaštičkách a ten potom dopĺňať. Nemusíte preto utrácať za drahé atramentové kazety. Tlačiareň je vybavená zväčšeným zásobníkom pre čiernu farbu a ďalšími zásobníkmi pre každú farbu zvlášť.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu balení neobsahuje kabel? například zde Odkaz do neznáma píší že je součástí balení.

Dobrý den, v popisu je uvedeno "možnost tisku přímo z mobilu", ale v příručce jsem nenalezl, jak to provést.

dobrý den, dokáže tisknout i lékařské recepty?

k tlaciarni sa standardne dodava aj sada cartridgov, vy ponukate este extra dalsiu sadu? vdaka

Diskusia a poradňa k HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System
Príslušenstvo pre HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP DeskJet GT 5810 All-in-One Tank System nyomtató.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií