Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

HP Elite x2 1012 G1

Zobraziť katalóg
HP Elite x2 1012 G1
Tablet - Intel Core M5-6Y54 Skylake, multidotykový 12,5" LED IPS 1920x1280 lesklý, RAM 8GB, Intel HD Graphics 515, SSD 256GB, WiFi, bluetooth 4.2, webkamera, TPM, USB 3.0, čítačka kariet, čítačka odtlačkov prstov, klávesnica, dotykové pero, Windows 10 Pro 64-bit (L5H19EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBN2506s5 Produktové číslo:  L5H19EA#BCM Stránky výrobcu

HP Elite x2 1012 G1

vypnuté
Řada HP Premium

Rad HP Premium - Elite x2 1012 G1

K sofistikovanému dizajnu neodmysliteľne patrí výnimočný výkon. Skutočný luxus by nemal mať žiadnu slabú stránku. Zoznámte sa s naším radom prémiových zariadení navrhnutých do posledného detailu s ohľadom na vytvorenie dokonalého prostredia.

Výkon

Rýchlu prácu zaručuje dvojjadrový procesor Intel Core M5-6Y54 Skylake.

Pamäť

Výkonný procesor musí kooperovať so spoľahlivou operačnou pamäťou s kapacitou 8 GB.

Bezpečnosť

Viacvrstvové funkcie zabezpečenia podnikovej triedy možno škálovať podľa potrieb vašej firmy.

Systém

Microsoft Windows 10 Pro je správny systém pre kompatibilitu s podnikovými aplikáciami.

vypnuté
Seznamte se s novým zařízením Elite x2 1012

Zoznámte sa s novým zariadením Elite x2 1012

Počítač Elite x2 1012 je šikovné zariadenie 2 v 1 s nadštandardnou odolnosťou a precízne vyhotovenou klávesnicou. Zariadenie je tenké, ľahké, a napriek tomu veľmi výkonné, vyhovuje teda aj tým najnáročnejším podnikom.

Všetko pre bezchybné pracovné tempo

Každý prvok počítača Elite x2 1012 je navrhnutý tak, aby prekonával vaše očakávanie. Počítač je vybavený procesorom Intel Core M5 a ponúka voliteľnú súpravu príslušenstva a pripojenie podnikovej triedy, ktorá zvyšuje efektivitu konkrétnych úlohách pracovného dňa.

vypnuté
Vše pro bezchybné pracovní tempo

Príslušenstvo navrhnuté pre štýl, akým pracujete

Nech sedíte v kancelárii, alebo cestujete, priložené aktívne pero HP s možnosťou spúšťania aplikácií a využívajúce technológiu Wacom splní všetky vaše každodenné pracovné požiadavky. Použite vhodné príslušenstvo na zvýšenie produktivity. Pridajte voliteľné dokovacie riešenie podnikovej úrovne a vylepšenú klávesnicu.


Vynikajúca klávesnica na mobilnú produktivitu

Vynikajúce možnosti písania a zadávanie údajov na voliteľných výkonných klávesniciach, vďaka ktorým môžete s počítačom HP Elite x2 1012 pohodlne pracovať na cestách.

vypnuté
Volitelná klávesnice

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Elite x2 1012 G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite x2 1012 G1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií