Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP EliteDesk 800 G2 SFF

Zobraziť katalóg
HP EliteDesk 800 G2 SFF
Počítač - Intel Core i5 6500 Skylake, RAM 8 GB DDR4, Intel HD Graphics 530, SSD 256 GB, DVD, VGA, 2x DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (T4J19EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1019e9 Produktové číslo:  T4J19EA#BCM Stránky výrobcu

HP EliteDesk 800 G2 SFF

Ak pre svoju firmu hľadáte osobný počítač, ktorý nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne skvelý výpočtový výkon, potom vaše hľadanie skončilo. Počítače HP EliteDesk 800 G2 Small Form Factor určené predovšetkým na kancelársku prácu toto všetko ponúkajú. Ako už názov napovedá, počítače sú veľmi skladné, ale zároveň ponúkajú množstvo príslušenstva na montáž či rozšírenie, čím zabezpečíte svojmu podnikania to najlepšie možné riešenie, ktoré si zaslúži.

Kľúčové vlastnosti

  • kompaktné rozmery zostavy - nezaberie veľa miesta
  • výkonný procesor Intel Core i5 6500 Skylake zaistí vysoký výkon
  • integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 530 pre grafickú prácu
  • všetky dáta spoľahlivo uložíte na 256 GB ultrarýchly SSD disk
  • vďaka 8 portom USB 3.0 bleskovo uložíte svoje dáta na externé úložisko
  • s ochranou SureStart zostanú vaše dáta v bezpečí pred útočníkmi
  • spoľahlivosť zariadení garantuje náročné testovanie odolnosti MIL-STD
  • napájanie kvalitným 200 W zdrojom s účinnosťou 92 %

Malý veľký počítač

Spoľahlivosť počítača zaisťuje overená technológia spoločnosti Intel. Výkon dostal na starosti štvorjadrový procesor s modernou architektúrou 6. generácie procesorov Intel Core i5 6500 Skylake. Ten pracuje na frekvencii 3,2 GHz, v prípade potreby ho však technológia Turbo Boost môže vyhnať až na 3,6 GHz.

O grafickú stránku vašej práce sa postará integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 530, ktorý vystačí na základnú prácu s grafikou a prehrávanie videí v rozlíšení až 4K. Pokiaľ vám ale aj toto bude málo, nie je nič jednoduchšie, než využiť slot PCI-Express x16, do ktorého môžete pridať ďalšiu grafickú kartu. Tomu všetkému asistuje operačná pamäť DDR4, ktorá disponuje kapacitou 8 GB.

Veľa priestoru na vašu prácu

Všetky svoje dáta a potrebnú prácu uložíte na SSD disk s kapacitou 256 GB. Nespornou výhodou týchto diskov je, že neobsahujú žiadne mechanické súčiastky a pracujú na princípe flash pamäte, čo zaisťuje jeho vysokú rýchlosť. S touto rýchlosťou sa dočkáte takmer okamžitého prístupu ku všetkým svojim dátam a samozrejme aj rýchleho spustenia operačného systému.

Počítač je osadený celkom 10 USB portami. Dvakrát sa tu stretnete s USB 2.0 na 8 × s USB 3.0, ktorá zaistí prenosovú rýchlosť až 10-krát vyššiu ako u ich predchodcov. Vy tak preto strávite oveľa menej času pri ukladaní svojich dát na externé úložisko.

Maximálna spoľahlivosť

Spoločnosť HP je známa tým, že podrobuje svoje počítače záťažovým testom, ktoré overujú ich spoľahlivosť. Ani tento malý spoločník nezostal pozadu. Prešiel náročným testovaním odolnosti MIL-STD, pri ktorom bola zostava testovaná až 120 000 hodín. Vďaka tomu sa zistilo, že zostava odolá vysokým aj nízkym teplotám, vlhkosti, prašnému prostrediu, nárazom či náhodným vibráciám.

Počítač sa nezastaví ani pred dômyselnými útokmi hackerov, ktorí napádajú systém BIOS. Pred tými vás ochráni aplikácie HP Biosphere s technológiou SureStart, ktorá v prípade potreby obnoví stav BIOSu pred jeho napadnutím a vaša práca zostane ochránená. Počítač je dodávaný s predinštalovaným Windows 7 Professional, takže ho ihneď po rozbalení môžete začať používať. Môžete však využiť aj ponuku na bezplatný upgrade na systém Windows 10 Pro. V balení nechýba ani klávesnica.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP EliteDesk 800 G2 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP EliteDesk 800 G2 SFF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií