AD homeoffice AD homeoffice

HP Essential Topload 17,3"

Zobraziť katalóg
HP Essential Topload 17,3"
4,6 54 hodnotení
Taška na notebook do veľkosti 17.3", rozmery 43×4×29.5 cm
Kód:  NO392h7 Produktové číslo:  T0E18AA#ABB Stránky výrobcu

HP Essential Topload 17,3"

Zháňate tašku, ktorá bude kompatibilná s vaším 17,3 palcovým notebookom? Zároveň si potrpíte na skutočnú kvalitu spracovania? V tom prípade je pre vás pripravený produkt z dielne spoločnosti Hewlett-Packard. Taška vyniká veľmi elegantným dizajnom v kombinácii so sivým farebným vyhotovením, ktoré je doplnené výraznými čiernymi líniami a modrou farbou vnútri.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový a moderný výrobok spoločnosti HP
  • Vkusná univerzálna taška
  • Veľké vrecko na notebook s rozmerom až 17,3"
  • Do ostatných drobných vreciek sa zmestí aj ďalšie príslušenstvo
  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Robustná rukoväť

Kvalitné materiály

Ak často cestujete alebo sa presúvate medzi kanceláriami, taška na notebook je nutnosťou. Ochráni ho pred škrabancami, odreninami a ďalšími nástrahami. Taška je pripravená na každodenné používanie, tkanina je odolná proti meniacim sa poveternostným podmienkam. Jej hmotnosť je iba 344 gramov, preto vás na cestách nijako nezaťaží. Samozrejme nechýba odnímateľný ramenný popruh a robustná rukoväť, ktorá sa dobre drží.

Množstvo vnútorného priestoru

Hlavný priestor je vybavený modrým prešívaním. Nájdeme tu vyhradené vnútorné vrecko a niekoľko menších vreciek pre príslušenstvo, mobilný telefón a písacie potreby. Na strane sa nachádza bočné vrecko, vybavená je zvislým zipsom a ponúkne dostatok miesta na uloženie príslušenstva a každodenných potrieb.

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17,3" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, hodí se k NTB MSI Gf 75 17,3??? děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jaká má taška vnitřní rozměry. Děkuji.

Podla obrazkov nevyzera, ze by mala taska ,odnímateľný ramenný popruh". Mozete mi to, pls, potvrdit resp. vyvratit?

Vlozil som si sem otazku a zmizlo to tak napisem este raz. Zhanam takyto batoh na moj HP Omen 17'. Kedze som si vyskusal viac ktore boli na 17' notebooky, nezmestilo sa mi do tych moj laptop. Prosim Vas informujte ma ci sa do tohto zmesti. Dakujem

Dobry den, Mam HP Omen 17' a mam problem s brasnami kedze sa nezmesti moj notebook do tych brasni co su na 17'. Takze chcel by som sa spytat ci taky velky notebook ci sa dobre zmesti do tohto typu. Dakujem

Dobrý večer, jaké jsou prosím vnitřní rozměry tašky? Je tam dostatek místa i pro nabíječku? Moc děkuji...

Dobrý den, mám dotaz zda je prostor pro NTB uvnitř polstrovaný? Děkuji a přeji hezký den.

Diskusia a poradňa k HP Essential Topload 17,3"
Príslušenstvo pre HP Essential Topload 17,3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Essential Topload 17.3''. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Essential Topload 17.3''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Essential Topload 17.3''. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Essential Topload 17.3''.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií