Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Q2510A Everyday Photo Paper Gloss

Zobraziť katalóg
HP Q2510A Everyday Photo Paper Gloss
4,6 138 hodnotení
Fotopapier 100 listov, rozmer 21 × 29,7 cm (A4), určené pre atramentové tlačiarne, lesklý, gramáž 200 g/m2 - 0,20 €/ks
19,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SK060 Produktové číslo:  Q2510A Stránky výrobcu
HP Q2510A Everyday Photo Paper Gloss 19,90 € Rozbalené

HP Q2510A Everyday Photo Paper Gloss

HP Q2510A Everyday Photo Paper Gloss je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Cenovo atraktívne balenie lesklého papiera na vysokokvalitnú atramentovú tlač fotografií a farebnej grafiky. Je vhodný nielen pre fotografie, ale aj letáky, prospekty, ponuky a podobne. Má špeciálnu povrchovú vrstvu pre maximálnu vernosť farieb a vysokú časovú stálosť.

Parametre a špecifikácia:
Povrch: lesklý
Formát: A4 210 x 297 mm
Gramáž: 200 g/m2
Balenie: 100 listov

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Formát fotopapiera
21 × 29,7 cm (A4) Hotovo!
Určené pre
Atramentové tlačiarne Hotovo!
Počet listov
100 listov Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Gramáž
200 g/m² Hotovo!

Základné vlastnosti

Formát fotopapiera
21 × 29,7 cm (A4) Hotovo!
Určené pre
Atramentové tlačiarne Hotovo!
Počet listov
100 listov Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Pokročilé vlastnosti

Gramáž
200 g/m² Hotovo!
Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
297 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky mini tlačiarne na fotky

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prispevek jsem uz jednou daval a bud se nenahral nebo byl smazan ? zajimalo by me, zda je zadni strana bez potisku nebo s potiskem loga HP, dekuji.

Nechce se mi mi ani uvěřit, že po tolika nejlepších zkušenostech, které s Vámi mám bych mohl ztroskotat na banalitě. Potřebuji fotopapír HP ve formátu 13x18 cm do inkoustové tiskárny (rovněž jako všechno ostatní moje vybavení je zakoupené u Vás), ale tento formát jsem ve Vaší nabídce vůbec nenašel. Pomůžete mě? Děkuji Vám.

Je tento papír vhodný pro laserovou tiskárnu, jak máte uvedeno v popisu?

Dobrý den, potřebuji poradit při výběru fotopapíru. Hledám kvalitní fotopapír A4 s vyšší gramáží (cca 250 g) pro oboustranný tisk do inkoustové tiskárny. Můžete mně prosím poradit? Děkuji.

Príslušenstvo pre HP Q2510A Everyday Photo Paper Gloss
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií