Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP hs2350 HSPA + Mobile Broadband

Zobraziť katalóg
HP hs2350 HSPA + Mobile Broadband
4,0 1 hodnotení
Interný 3G modem
Kód:  NO000c Produktové číslo:  H4X00AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP hs2350 HSPA + Mobile Broadband Predaj skončil

HP hs2350 HSPA + Mobile Broadband

Praktické rozšírenie pre notebooky mobilných používateľov, ktorým na cestách chýba prístup na internete. Je určený pre vybrané notebooky s prípravou a s voľným slotom PCI Express Mini. Vďaka tomuto modulu získate prístup do sietí mobilných operátorov a vďaka modernej technológii HSPA+ dosiahnete vysoké prenosové rýchlosti. Tam, kde nie sú služby 3G dostupné, sa možno pripojiť cez štandardné EDGE alebo GPRS.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
HP radu 2170p, 2570p, 6470b, 6570b, 8470w, 8470p, 8570w, 8570p, 8770w

Komunikačné protokoly:
GSM, GPRS, UMTS, EDGE, WCDMA, HSPA+

Maximálna prenosová rýchlosť:
až 21 Mbps

Rozhranie:
PCI Express Mini Card

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP hs2350 HSPA + Mobile Broadband Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP hs2350 HSPA+ Mobile Broadband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP hs2350 HSPA+ mobiles Breitband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP hs2350 HSPA+ mobiles Breitband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP hs2350 HSPA+ Széles sávú mobil.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií