Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence
5 2 hodnotení
Laserová tlačiareň A4, 38 str./min, 1200x 1200dpi, CPU 1,2 GHz, 128 MB, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA404g9a1 Produktové číslo:  C5F95A Stránky výrobcu
HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence Predaj skončil

HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence

Čiernobiela laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro M402dw ponúka vysoký výkon a produktivitu spojenú s WiFi v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 38 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 80 000 stránok sa tlačiareň hodí do väčších kancelárií s veľkým objemom vytlačených dokumentov. Navyše zariadenie umožňuje tlač na špeciálne formáty papierov a formulárov a je vhodné napr. do lekárskych ordinácií pre potlač receptov.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 250 listov. K dispozícii je tiež prioritný podávač, do ktorého môžete vložiť papier iného rozmeru a rýchlo ho potlačiť. Zariadenie rovnako umožňuje obojstrannú tlač. Jednotlivé parametre môžete sledovat na stavovom LCD displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekania tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní jeho vysokej kvality.



Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon na vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka rad funkcií na dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte tlač a možnosť zdieľania tlačiarne prostredníctvom vstavaného rozhrania Ethernet. Taktiež sú podporované funkcie mobilnej tlače Apple AirPrint, či HP ePrint.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim je tam podpora pre 160g papier?

Dobrý den. Nějak jsem se tu nedočetl, jestli balení obsahuje také toner. Předpokládám, že ano ? Abych k vám potom ještě neletěl pro toner. :) Děkuji.

Diskusia a poradňa k HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence
Príslušenstvo pre HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Pro M402dw JetIntelligence.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií