AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

HP LaserJet MFP M234dwe

Zobraziť katalóg
HP LaserJet MFP M234dwe
3,5 34 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, čiernobiela, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 29 str./min., rozlíšenie tlače 600 x 600 DPI, duplex, displej, AirPrint, LAN a WiFi, HP Instant Ink nepovinné a HP+ povinné
Kód:  PA404g8b4 Produktové číslo:  6GW99E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet MFP M234dwe

Táto tlačiareň vyžaduje registráciu do služby HP+, nepretržité pripojenie k internetu (pomocou WIFI alebo LAN) s povolenou maximálnou dobou výpadku pripojenia 15 minút a používanie originálneho spotrebného materiálu.

Zákazník touto registráciou získa 1 rok plnej záruky zadarmo a má možnosť nepovinnej aktivácie služby Instant Ink (mesačné predplatné tlače).

Tento model vyžaduje originálne náplne, trvalé pripojenie na internet a registráciu v spoločnosti HP. Viac o službe HP+.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
LAN, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
29 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
6,9 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
20 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Počet farieb
1 Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Štartovací toner Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné laserové tlačiarne do kancelárie

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je při koupi tiskárny dodán i první toner v rámci balení? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, tiskárna 3 dny pracovala bez aplikace HP Smart, pripojeno přes USB kabel. Nyní odmítá tisk i při zapojení přes Ethernet , stále hlásí nedokončené připojení. Nedaří se ho dokončit..

Dobrý den, jaké typy tonerů se mají kupovat k této tiskárně. Děkuji

Dobrý den, tiskána, zakoupená loni, tiskla do nedávna bez potíží, ale začal docházet startovací toner, po výměně původního toneru za alternativní zn. Alza (https://www.alza.cz/alza-w1350x-cerny-pro-tiskarny-hp-d7397556.htm) nechce tisknout ani s novým, ale ani s původním. Jen dokola píše, že tiskárna vyžaduje Vaši pozornost (lze pouze scannovat, tisk nejde). Pokud pošlu tiskárnu do reklamace, je šance, že s ní v servisu něco udělají a zprovozní ji? Mám případně přiložit i ten nový toner? Díky za odpověď!

Dobrý den, co je HP Instant Ink a HP+? Musím oboje používat povinně? Musí být tiskárna například neustále připojená k internetu? A pak prodávají se i jiné než originální tonery?

Dobrý den, dá se vyčnívající zásobník papíru sklopit? Děkuji

Dobrý deň, je táto multifinkčka kompatabilná s W11 ?

Dobrý den, v recenzi na Odkaz do neznáma je zmiňované, že je rozdíl mezi verzi HP a HP+ (předplatné na toner). Jaká je situace u nás a má tohle nějakou relevanci? Je možné zakoupit verzi bez plus a lze provozovat tiskárnu bez registrace, internetu a s neoriginálními tonery? Díky za vysvětlení

Dobry den, jake jsou rozmery tiskarny? Diky.

Dobrý den, Je prpojovací kabel mezi Pc a tiskárnou součástí dodávky ?

123
Diskusia a poradňa k HP LaserJet MFP M234dwe
Príslušenstvo pre HP LaserJet MFP M234dwe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet MFP M234dwe All-in-One printer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet MFP M234dwe.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií